Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Η ιππέας που μαγείρεψε και έφαγε το νεκρό άλογό της

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οργή στα social media για την απόφασή της.

Ποιος θα μπορούσε να καταναλώσει το νεκρό κατοικίδιό του; Αυτό ακριβώς έκανε μια Σουηδή επαγγελματίας αναβάτης αλόγου η οποία βρέθηκε στο στόχαστρο δεκάδων χρηστών, όταν ανακοίνωσε την ανατριχιαστική και αλλόκοτη αυτή απόφασή της στα social media. Η Helena Ståhl ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook ένα μακροσκελές post, ενημερώνοντας τους φίλους της για τον θάνατο της Iffy και πώς δεν περίμενε επ' ουδενί η απόφασή της να λάβει τέτοιες διαστάσεις.

«Είτε την έφαγα, είτε όχι, τα σκουλήκια θα το έκαναν. Δε μου αρέσει που όλοι το παίζετε Θεοί, και αποφασίζετε ποιος θα πεθάνει και ποιος όχι. Κατανοώ ότι για ορισμένους αυτό είναι σοκαριστικό-κάποιοι με αποκάλεσαν αηδιαστική και αναίσθητη. Μερικοί από τους στενούς μου φίλους, μου λένε ότι δεν ήταν ανάγκη να βγω και να πω τι τρώω, μάλλον πρέπει να ρίξω το φταίξιμο σε εμένα γιατί προκαλώ...», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αρκετοί χρήστες στο διαδίκτυο, εξέφρασαν την οργή τους για το γεγονός ότι η Ståhl προχώρησε σε αυτή την ενέργεια και έφαγε το αγαπημένο της άλογο.






Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.