Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Τριαντατριάχρονη γέννησε μέσα σε τρένο στη Ρουμανία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ακυρώθηκαν 167 δρομολόγια λόγω της κακοκαιρίας.

Μέσα σε αμαξοστοιχία, που ταξίδευε από την πόλη Τεκούτσι και με προορισμό το Ιάσιο της ανατολικής Ρουμανίας, έφερε στον κόσμο το μωρό της μία 33χρονη γυναίκα.

Η νέα μητέρα πήγαινε στο Ιάσιο για να παραστεί σε μια δίκη και συνοδευόταν από τον σύζυγό της. Ο τοκετός ξεκίνησε όταν το τρένο έφθανε στο σταθμό της πόλης Βασλούι. Οι επιβάτες απομακρύνθηκαν από το βαγόνι και τη γυναίκα βοήθησαν να γεννήσει ο σύζυγός της και μία ελεγκτής εισιτηρίων. Στον σταθμό της πόλης Μπαλτένι ασθενοφόρο παρέλαβε το νεογέννητο και τη μητέρα του. Ο μικρός γεννήθηκε την ημέρα των γενεθλίων του πατέρα του.

Στο μεταξύ, 167 δρομολόγια τρένων στη χώρα ακυρώθηκαν λόγω της κακοκαιρίας και η κυκλοφορία σε οκτώ διαδρομές είναι περιορισμένη, καθώς κύλινδροι χιονιού (μετεωρολογικό φαινόμενο κατά το οποίο δημιουργούνται κυλινδρικές χιονόμπαλες από κομμάτια χιονιού τα οποία ανασηκώνει ο άνεμος από το έδαφος) έχουν σχηματιστεί κατά μήκος των σιδηροδρομικών γραμμών, όπως διευκρίνισε στην ιστοσελίδα του το ρουμανικό υπουργείο Μεταφορών.

Μέχρι στιγμής, στις γραμμές που λειτουργούν, δεν έχουν σημειωθεί σημαντικές καθυστερήσεις τρένων.

Η κυκλοφορία στο σιδηροδρομικό δίκτυο της Ρουμανίας διεξάγεται σύμφωνα με τους κανονισμούς που ισχύουν για τις χειμερινές συνθήκες, και η ομάδα που είναι επιφορτισμένη με την αντιμετώπιση των χειμερινών καιρικών φαινομένων εξακολουθεί να εργάζεται, μετά και τις νέες προειδοποιήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για χιονοπτώσεις και χιονοθύελλα, ανέφεραν σήμερα σε ανακοίνωσή τους οι εταιρείες CFR (Ρουμανική εταιρεία σιδηροδρόμων) και η CFR Caltori (φορέας διαχείρισης επιβατικών αμαξοστοιχιών).Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.