Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Μαθήματα από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο σε σχολεία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αιτήσεις συμμετοχής μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου.

Το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο πλαίσιο του κύκλου συζητήσεων και παρουσιάσεων με τίτλο «Το ΟΠΑ Ερευνά», θα δώσει τη δυνατότητα σε μαθητές και σχολεία να παρακολουθήσουν θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό προσανατολισμό, το μάρκετινγκ και την επικοινωνία αλλά και θέματα που άπτονται της οικονομικής επιστήμης και της διοίκησης επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Οικονομικού Πανεπιστημίου ο φετινός κύκλος των παρουσιάσεων «Το ΟΠΑ Ερευνά 2014» δεν θα περιορίζεται μόνο στις διδακτορικές διατριβές των υποτρόφων του ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΙΙ, αλλά στο σύνολο της έρευνας των μελών ΔΕΠ και υποψήφιων διδακτόρων του πανεπιστημίου. Στόχος είναι ο κύκλος παρουσιάσεων να πραγματοποιηθεί σε 3 άξονες:

- Ανοιχτές παρουσιάσεις/συζητήσεις, κυρίως για τους φοιτητές, σε χώρο του πανεπιστημίου, αλλά με δυνατότητα παρακολούθησης από όποιον άλλον ενδιαφέρεται (Μάρτιος – Μάιος 2014). Το πρόγραμμα θα ανακοινωθεί σύντομα.

- Συζητήσεις και παρουσιάσεις με μαθητές σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Αττικής, που θα πραγματοποιηθούν είτε στο πανεπιστήμιο, είτε στα σχολεία, μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα ίδια τα σχολεία (Ιανουάριος 2014 – Απρίλιος 2014).

- Συζητήσεις και παρουσιάσεις με μαθητές σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που θα πραγματοποιηθούν μέσω τηλεδιάσκεψης/εφαρμογών ίντερνετ, μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος από τα ίδια τα σχολεία (Ιανουάριος 2014 – Απρίλιος 2014).

Τα θέματα τα οποία θα παρουσιαστούν/συζητηθούν με τους μαθητές κάτω από τους άξονες 2 και 3, μπορείτε να τα διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ.

Σχολεία που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, μπορούν να έρθουν σε επαφή με την υπεύθυνη του προγράμματος, κα Πετρούλα Καραγιάννη, στο 210 8203116 και στο e-mail: karagiannip@aueb.gr, μέχρι τις 14 Φεβρουαρίου, ώστε να προγραμματιστεί η συζήτηση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.