Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

"Με απήγαγε η... μητέρα μου"

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η 20χρονη Σαμάνθα Γκέλντενχάις ανακάλυψε πριν από λίγους μήνες ότι η μητέρα της ήταν και η απαγωγέας της. Την είχε κλέψει από τον πατέρα της όταν ήταν 11 μηνών στις ΗΠΑ και τόσα χρόνια κρυβόταν με ψεύτικο όνομα στην Αυστραλία.

Παρά τη συγκλονιστική αποκάλυψη, η Σαμάνθα δηλώνει σήμερα ότι καταλαβαίνει τους λόγους για τους οποίους η μητέρα της έκανε κάτι τέτοιο και τη συγχωρεί.Πάντα είχα μητέρα, αγάπη και προστασία λέει η Σαμάνθα: «Ξέρω πως ό,τι έκανε η μητέρα μου είχε λόγο για να το κάνει. Με μεγάλωσε με την συμβουλή να μην κρίνω μέχρι να έχω όλα τα δεδομένα. Έχω διαβάσει όλα τα επίσημα έγγραφα και ξέρω ότι οφείλουμε έστω να ακούσουμε τί έχει να πει για τις πράξεις της», υποστηρίζει η 20χρονη.

Η 53χρονη μητέρα της, Ντόροθι Λι Μπάρνετ είναι σήμερα φυλακισμένη στην Αυστραλία αφού είχε εκδοθεί εναντίον της ένταλμα σύλληψης σε 5 ηπείρους κι αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης 10 ετών.

Το αληθινό όνομα της Σαμάνθας είναι Σαβάνα Τοντ αλλά πριν κλείσει τον πρώτο χρόνο της ζωής της, η μητέρα της την έκλεψε από τον πατέρα της που είχε και την επιμέλειά της. Η Ντόροθι είχε κριθεί ακατάλληλη να την μεγαλώσει αφού έπασχε από διπολική διαταραχή!Ο Χάρις Τοντ, ο πατέρας της Σαμάνθας, είχε καταγγείλει τη γυναίκα του για βία σωματική και ψυχολογική και είχε υποστηρίξει ότι είχε κάνει τη ζωή του κόλαση. Φοβόταν τόσο για τη ζωή του και τη σωματική του ακεραιότητα και γι αυτό πολλές φορές κοιμόταν στο αυτοκίνητο.

Η Μπαρνέτ διαγνώστηκε με μανιοκατάθλιψη αλλά αρνήθηκε να κάνει θεραπεία ενώ το ξέσπασμά της στην δίκη επιβεβαίωσε στην δικαστή ότι ο Τοντ έλεγε την αλήθεια. Έτσι ο πατέρας πήρε την πλήρη κηδεμονία της μικρής και η μητέρα επιτρεπόταν να την βλέπει μόνο δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα και πάντα υπό επίβλεψη. Παρόλ’ αυτά η Μπαρνέτ κατάφερε να απαγάγει τη Σαβάνα και να την μεγαλώσει μόνη της στη Βόρεια Αφρική, τη Νέα Ζηλανδία και την Αυστραλία χρησιμοποιώντας το όνομα Αλεξάντρια Μαρία Γκέλντενχάις.

Από τις φωτογραφίες που είχαν αναρτηθεί στο διαδίκτυο κι έδειχναν πως μπορούσε να είναι η Σαβάνα σήμερα, την αναγνώρισε κάποιος γείτονας ειδοποίησε τις αρχές. Ο πατέρας της δεν έπαψε ποτέ να την αναζητά.

Στις 4 Νοεμβρίου η αστυνομία συνέλαβε τη Μπαρνέτ αλλά η Σαβάνα ή Σαμάνθα παραμένει στο πλευρό της.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.