Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Ο φιλάνθρωπος Στίβεν Τζέραρντ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ποσό των 117 χιλιάδων ευρώ δώρισε ο εμβληματικός αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, στο ίδρυμα υποστήριξης των οικογενειών των θυμάτων του Χίλσμπορο.
Πέρα από τεράστιος ποδοσφαιριστής, είναι και μεγάλος άνθρωπος ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο 33χρονος μέσος της Λίβερπουλ έκανε δωρεά 117 χιλιάδες ευρώ στο ίδρυμα υποστήριξης των οικογενειών των θυμάτων του Χίλσμπορο.

«Νομίζω ότι ήταν μια καλή κίνηση, αλλά και η δική μου οικογένεια συνδέεται με το Χίλσμπορο. Αυτό ήταν κάτι που ήθελα να κάνω εδώ και καιρό», τόνισε αρχικά ο εμβληματικός αρχηγός των «κόκκινων» και πρόσθεσε:

«Απλά πιστεύω πως είμαι σε θέση να το κάνω. Μίλησα με την ομάδα και αποφασίσαμε να κάνουμε τώρα την συγκεκριμένη δωρεά. Ήταν για πολύ καιρό το θέμα στην επικαιρότητα και δεν χρειαζόταν να γίνει αυτό για να το φέρουμε και πάλι στο μυαλό του καθένα».

Μάλιστα, μέσα στα θύματα που έχασαν την ζωή τους το 1989 ήταν κι ένας 10χρονος -τότε- ξάδερφος του Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος ήταν και το νεότερο σε ηλικία θύμα της ανείπωτης τραγωδίας...Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.