Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

Έχασε τις αισθήσεις του στα 12.500 πόδια

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ελεύθερης πτώσης μία ομάδας skydiver σε υψόμετρο 3.800 μέτρων από τη γη.

Κατά την πτώση της ομάδας, ένας skydiver πέφτει αναίσθητος δευτερόλεπτα αφού πηδάει από το αεροπλάνο, αφού πρώτα χτυπήθηκε από άλλον skydiver.

Για τον τυχερό-άτυχο Τζέιμς Λι ήταν η 1.050η πτώση του επάνω από το Νεδερέιβον του Γουίλτσάιρ. Ο 25χρονος αφού πήδηξε από το αεροπλάνο, δέχθηκε κατά λάθος ένα χτύπημα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του από έναν άλλο skydiver που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Εκείνη τη στιγμή, δύο άλλοι skydivers, που κατάλαβαν αμέσως τι συνέβη, πλησίασαν στον αέρα τον αναίσθητο Τζέιμς και άνοιξαν το αλεξίπτωτό του.Ο Τζέιμς ανέκτησε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της πτώσης του και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο έδαφος.

Η κάμερα που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του Τζέιμς κατέγραψε όλο το περιστατικό.

Ο ίδιος μετά την περιπέτειά του ανέφερε: «Κάνω skydive για 5 χρόνια και αυτό ήταν το 1.050 μου. Υπήρχαν ήδη 12 άτομα στον αέρα και μετά από εμένα πήδηξαν και άλλοι από το αεροπλάνο».

Ένας από τους skydivers που πήδηξε από το αεροπλάνο ήταν σε άσχημη τροχιά και έπεσε με δύναμη επάνω μου, έτσι έχασα τις αισθήσεις μου».

 Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.