Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

«Πολιτιστικό Καλοκαίρι» με πλήθος εκδηλώσεων στα Χανιά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει περισσότερες από 50 εκδηλώσεις.

«Πλούσιο» είναι και φέτος, παρά την οικονομική κρίση, το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων που οργανώνει ο δήμος στα Χανιά με γενικό τίτλο «Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 50 κύριες εκδηλώσεις, όπως μουσικές συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις, καθώς και πλήθος εκδηλώσεων με βασικό στοιχείο την παράδοση.

Οι εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν και φέτος στο ανακαινισμένο θέατρο της Ανατολικής Τάφρου, καθώς και στον δημοτικό κινηματογράφο «Κήπος» όπου, παράλληλα, θα προβάλλονται επιλεγμένες ποιοτικές ταινίες.

Την ευθύνη για την οργάνωση των εκδηλώσεων έχει η Πολιτιστική Επιχείρηση του δήμου «ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ».

Όπως δήλωσε η πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ, Νάνσι Αγγελάκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «στις φετινές εκδηλώσεις καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα μας ταξιδέψουν στους περίλαμπρους δρόμους της δημιουργίας και του πολιτισμού και θα μας δώσουν νέα ερεθίσματα». Τόνισε ότι για πρώτη φορά, σε συνεργασία με ομάδες και σχολές χορού που δραστηριοποιούνται στα Χανιά, θα πραγματοποιηθούν βραδιές χορού στο Θέατρο Ανατολικής Τάφρου.

Όπως ανακοινώθηκε, οι διοργανωτές έχοντας ως προτεραιότητά τους τη στήριξη ευπαθών ομάδων θα παραχωρήσουν και φέτος δωρεάν εισιτήρια σε ιδρύματα, κοινωνικούς φορείς και ευπαθείς ομάδες σε όλα τα θεάματα που έχουν είσοδο, ενώ παράλληλα θα διοργανωθούν εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, καθώς και εκδηλώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η αυλαία των εκδηλώσεων που θα διαρκέσουν μέχρι τις 13 Σεπτεμβρίου, ανοίγει στο Θέατρο της Ανατολικής Τάφρου τη Δευτέρα 1 Ιουλίου με συναυλία από τον Χανιώτη καλλιτέχνη Μάνο Μαλαξιανάκη και ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για τις κινηματογραφικές προβολής αποφασίστηκε η μείωση του εισιτηρίου της γενικής εισόδου από 7 σε 5 ευρώ και η παροχή δωρεάν εισιτηρίων σε ανέργους με κάρτα ανεργίας, ΑμεΑ (με επίδειξη της κάρτας), κοινωνικούς φορείς (με παροχή εισιτηρίων από την ΚΕΠΠΕΔΗΧ- ΚΑΜ), παιδιά κάτω των 15 ετών και ενήλικες άνω των 65 ετών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.