Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 28χρονος που είχε καταδικαστεί για το θάνατο του Κατσούλη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έγινε δεκτή η αίτηση αναστολής της ποινής μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, αναμένεται να αφεθεί ο 28χρονος από το Ηράκλειο, ο οποίος είχε καταδικαστεί για το θάνατο του άτυχου φιλάθλου του Εθνικού Πειραιώς, Κώστα Κατσούλη, στα επεισόδια που έγιναν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων, Ηρόδοτος - Εθνικός Πειραιώς, τον Σεπτέμβριο του 2014.

Η σχετική απόφαση πάρθηκε σήμερα από το Εφετείο Ανατολικής Κρήτης, μετά την αίτηση για αναστολή της εκτέλεσης της ποινής του, που είχε κατατεθεί από τους συνηγόρους του 28χρονου μέχρι να εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Ο 28χρονος είχε καταδικαστεί τον περασμένο Μάρτιο από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λασιθίου, μαζί με ένα 34χρονο, για θανάσιμες σκοπούμενες βλάβες και τους επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 13 χρονών. Σύμφωνα με τη σημερινή απόφαση του δικαστηρίου, ο 28χρονος θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα, ενώ του απαγορεύτηκε και η έξοδος από τη χώρα.

Ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού, Κώστας Κατσούλης, είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά κατά τη διάρκεια επεισοδίων που έγιναν στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού. Μεταφέρθηκε άμεσα σε κρίσιμη κατάσταση, σε νοσοκομείο του Ηρακλείου και από εκεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου και λίγες ημέρες αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.