Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Μητέρα μοιράζεται τα συγκινητικά λόγια ενός αγνώστου για την κόρη της με σύνδρομο Down

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την πλησίασε και την άφησε άφωνη.

Μια μητέρα δύο παιδιών από τον Καναδά μοιράζεται με τον κόσμο την πρώτη φορά που ένας εντελώς άγνωστος της δίνει συγχαρητήρια και της εύχεται για την μικρή της κόρη ηλικίας 18 μηνών που έχει σύνδρομο Down.

Η Pam De Almeida συγκινήθηκε τόσο πολύ από το περιστατικό που αποφάσισε να το μοιραστεί στο Facebook, στη σελίδα της Slice of Life όπου γράφει για την ίδια και τις δύο κόρες της. «Καθόμουν με τις κόρες μου σε ένα μαγαζί όπως κάνω συχνά. Δύο κυρίες που κάθονταν κοντά μας άρχισαν να κοιτάζουν επίμονα και να ψιθυρίζουν. Αυτό είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο για μας επειδή η κόρη μου Sofia γεννήθηκε με σύνδρομο Down» αναφέρει η φωτογράφος που ζει στο Οντάριο και πρόσθεσε ότι είχαν σκύψει το λαιμό τους για να δουν καλύτερα πράγμα που την ενόχλησε. «Τότε με πλησίασε ένα ζευγάρι και σκέφτηκα: Ωραία! Κι άλλοι άνθρωποι θέλουν να ρίξουν μια πιο προσεκτική ματιά.»



Ωστόσο η ίδια ξαφνιάστηκε από αυτό που ακολούθησε καθώς ο άνδρας από το ζευγάρι ήθελε απλώς συγκινημένος να της πει κάτι που τον άγγιξε. Την προηγούμενη μέρα είχε δει στις ειδήσεις μια μητέρα που είχε φέρει στον κόσμο ένα παιδί με αναπηρία και στήριζε την απόφαση που είχε πάρει να το κρατήσει παρά την αντίθετη γνώμη των γιατρών.



«Το θέμα είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τις επιπτώσεις ενός ατόμου στον κόσμο. Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις τι είναι σε θέση να κάνει ένα άτομο αν δεν του δώσεις μια ευκαιρία» είπε εκείνος και πρόσθεσε: «Είσαι ένα όμορφο άτομο. Η κόρη σου είναι πανέμορφη. Συγχαρητήρια!». Η μητέρα αναφέρει ότι από τη συγκίνησή της ξέσπασε σε κλάματα καθώς κανείς άγνωστος δεν της είχε μιλήσει μέχρι τώρα με αυτόν τον γλυκό τρόπο.

«Ήταν ο πρώτος εντελώς ξένος που αναγνώρισε την αξία της. Την ομορφιά της. Σε έναν κόσμο όπου η ζωή της κόρης μου είναι για ψιθύρους και ανθρώπους που την κοιτούν επίμονα, αυτός ο άνθρωπος είδε ΣΗΜΑΣΙΑ της» έγραψε η μητέρα με τα σχόλια αγάπης να κατακλύζουν τη δημοσίευσή της.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.