Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Σταδιακή επαναλειτουργία του νοσοκομείου «Η Αγία Βαρβάρα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ήδη μεταφέρθηκαν και λειτουργούν τα ιατρεία, το φυσικοθεραπευτήριο κ.ά.

Στη σταδιακή επαναλειτουργία και την αναβάθμιση του Γ.Ν.Δ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα» προχωρά η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου σε συνεργασία με το υπουργείο Υγείας και τους Δήμους Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Νίκαιας-Ρέντη.

Ήδη μεταφέρθηκαν και λειτουργούν στους χώρους του Γ.Ν.Δ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα», τα ιατρεία Αγίας Βαρβάρας, το φυσικοθεραπευτήριο από το Κέντρο Οδοντοπροσθετικής (ΚΟΠ) Νίκαιας, ο σταθμός προστασίας Μάνας Παιδιού και Εφήβου από το Κέντρο Οδοντοπροσθετικής (ΚΟΠ) Νίκαιας και το οδοντοπροσθετικό του ΚΟΠ Νίκαιας για το οποίο ολοκληρώνονται οι εργασίες μετεγκατάστασης τους στα τέλη Ιουλίου.

Ήδη με τον σχεδιασμό που έγινε εξυπηρετούνται όλοι οι πολίτες, με άμεση πρόσβαση στα μικροβιολογικά εργαστήρια για αιμοληψίες και εργαστηριακές εξετάσεις, αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Υγείας, το οποίο επισημαίνει ότι προγραμματίζεται η ενδυνάμωση του Σταθμού Προστασίας Μάνας-Παιδιού με τη μεταστέγαση σε αυτόν και του Σταθμού Προστασίας Μάνας-Παιδιού του Αιγάλεω.

Επίσης, όπως αναφέρεται, βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης η επισκευή της στέγης της πρώην Παθολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Δ.Α. «Η Αγία Βαρβάρα», μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα επαναλειτουργήσει η κλινική και σχεδιάζεται η μετεγκατάσταση της δομής της Μονάδας Υγείας Αιγάλεω σε ιδιόκτητο κτίριο.

Ακόμη, προγραμματίζεται η ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών με έναν ορθοπαντογράφο με στόχο όλα τα παραπάνω «να εξασφαλίσουν την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων, την διεύρυνση των κοινωνικών δράσεων στις όμορες περιοχές και ως εκ τούτου ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ωφελούμενων πολιτών και μαθητών», επισημαίνει το υπουργείο Υγείας.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.