Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Έφηβες ξυλοκοπούν άγρια συμμαθητή τους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σοκαριστικές εικόνες βίας μεταξύ 14χρονων - Δείτε βίντεο.

Σοκ προκαλούν οι εικόνες ξυλοδαρμού 14χρονου αγοριού από δύο κορίτσια που το γρονθοκοπούσαν και το κλωτσούσαν επειδή παρενέβη για να υπερασπιστεί ένα άλλο παιδί με το οποίο τα κορίτσια τα είχαν βάλει.

Στο βίντεο φαίνονται τα δύο κορίτσια να κρατούν το αγόρι το καθένα από ένα χέρι πριν η μία φωνάξει «χτύπα τον» κι αρχίσουν να τον κλωτσούν στο πρόσωπο με ορμή.

Ο 14χρονος Jake Andrews προσπαθεί να απομακρύνει τα κορίτσια και κλωτσά τη μία επιχειρώντας να διαφύγει. Εκείνες ωστόσο συνεχίζουν να τον χτυπούν στο πρόσωπο και στην κοιλιά. Η μία λέει κάποια στιγμή: «χτύπα με ξανά και θα με δεις να σε σκοτώνω».

Το περιστατικό συνέβη στο Μπρίστολ της Βρετανίας στις 7 Ιουνίου και το βίντεο κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα από τον ίδιο τον Jake, ενώ ενεπλάκη και η αστυνομία.

«Το ανέβασε στο Facebook επειδή ήθελε να στείλει το μήνυμα πως αυτή η βίαιη συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή», σχολίασε η μητέρα του, Clare, περήφανη που ο γιος της δεν έμεινε αμέτοχος μπροστά στο bullying σε βάρος ενός άλλου παιδιού αλλά παρενέβη για να το υπερασπιστεί.

«Του μάθαμε να μη χτυπά τα κορίτσια και το βίντεο το δείχνει αυτό. Ως μητέρα δεν μπορούσα καν να το δω, μετά την πρώτη κλωτσιά δεν μπόρεσα να δω άλλο».

Σύμφωνα με τη Daily Mail, τα κορίτσια, ηλικίας 14 και 15 ετών, αποβλήθηκαν από το σχολείο.














Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.