Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Συνελήφθη 59χρονος για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 13χρονης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ανατριχίλα στην κοινή γνώμη της Ζακύνθου.

«Ανατριχίλα» έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Ζακύνθου η υπόθεση της σύλληψης 59χρονου ημεδαπού, με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων, αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος 13χρονου αλλοδαπού κοριτσιού.

Ακόμα, συνελήφθη και ο γιος του, 24 ετών, για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ουσιών και οπλοκατοχή.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 13χρονη αλλοδαπή, κατήγγειλε τον 59χρονο στο Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά. Η ανήλικη δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ο ημεδαπός προέβαινε, κατ' επανάληψη, σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της, τον τελευταίο χρόνο.

Στο πλαίσιο των επισταμένων αστυνομικών ερευνών, που πραγματοποιήθηκαν, βρέθηκε στην κατοχή του 59χρονου κινητό τηλέφωνο, με φωτογραφικό υλικό της ανήλικης.

Επιπλέον, στην οικία του όπου διαμένει μαζί με τον γιο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τριάντα τρεις νάιλον συσκευασίες (φιξάκια) με υπολείμματα κοκαΐνης, συσκευασία με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων, χάρτινη συσκευασία με σπόρους κάνναβης, φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος, αεροβόλο πιστόλι και άλλα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, από το Αστυνομικό Τμήμα Λαγανά, οδηγήθηκαν το πρωί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.