Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Πέντε άστεγοι έχασαν τη ζωή τους σε πυρκαγιά που ξέσπασε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η φωτιά φαίνεται ότι οφειλόταν σε εμπρησμό.

Τέσσερις άστεγοι βρέθηκαν νεκροί χθες σε ένα κτίριο γραφείων κοντά στο κέντρο του Λος Άντζελες στο οποίο ξέσπασε πυρκαγιά, μία ημέρα αφότου εντοπίστηκε μια σορός από τους πυροσβέστες οι οποίοι κατέσβεσαν την πυρκαγιά, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Η φωτιά που ξέσπασε στο διώροφο κτίριο τη Δευτέρα φαίνεται ότι οφειλόταν σε εμπρησμό, ανέφερε η Πυροσβεστική Υπηρεσία του Λος Άντζελες (LAFD).

Οι πυροσβέστες χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να κατασβέσουν την πυρκαγιά που ξέσπασε τη νύχτα της Δευτέρας, ανέφεραν αξιωματικοί της Πυροσβεστικής.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της κατάσβεσης πυροσβέστες ανακάλυψαν τη σορό ενός ανθρώπου, που φαίνεται ότι ήταν άστεγος, ενώ ένας τραυματίας διακομίσθηκε επειγόντως σε νοσοκομείο, σύμφωνα με μια ανακοίνωση της LAFD.

Χθες μια ομάδα που είχε μαζί της ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ερεύνησε το απανθρακωμένο κτίριο κι ανακάλυψε τις σορούς άλλων τεσσάρων ανθρώπων, που επίσης πιστεύεται ότι ήταν άστεγοι, αυξάνοντας τον απολογισμό των θυμάτων σε πέντε, σύμφωνα με την ανακοίνωση.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.