Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Εξελίξεις στην υπόθεση Πιστόριους

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συγκλονιστικές φωτογραφίες του Πιστόριους να βηματίζει στα ακρωτηριασμένα πόδια του

Ταπεινωμένος ο διάσημος παραολυμπιονίκης έκλαιγε με λυγμούς.

Μπροστά σε όλη τη δικαστική αίθουσα ο Όσκαρ Πιστόριους βημάτισε ταλαντευόμενος πάνω στα παραμορφωμένα ακρωτηριασμένα πόδια του, χωρίς τα προσθετικά μέλη, προσπαθώντας να πείσει πως ήταν πολύ ευάλωτος για να γίνει από πρόθεση ο δολοφόνος της συντρόφου του Reeva Steenkamp.

Ταπεινωμένος και συγχυσμένος ο διάσημος αθλητής κλήθηκε να αφαιρέσει τα προσθετικά μέλη του και να εκθέσει τα δύσμορφα ακρωητριασμένα πόδια του μπροστά στους ανθρώπους που θα αποφασίσουν την ποινή του.

Σε μια αμήχανη και φορτισμένη στιγμή ο Barry Steenkamp, πατέρας της Reeva, έκανε στην άκρη για να περάσει ο φονιάς της κόρης του για την τραγική «επίδειξή» του.

Με την μπλούζα του βρεγμένη από τον ιδρώτα και τα μάτια του κόκκινα και γεμάτα δάκρυα ο Πιστόριους στάθηκε στην άκρη του δικαστηρίου για να αφαιρέσει τα προσθετικά μέλη του μπροστά στη γεμάτη δικαστική αίθουσα.

Το εξευτελιστικό θέαμα του παραολυμπιονίκη να βηματίζει πάνω στα ακρωτηριασμένα άκρα του έκανε πολλούς συγγενείς του, θαυμαστές του και μέλη του κοινού να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Λυγμοί ήταν ο μόνος ήχος που ακουγόταν μέσα στην αίθουσα ενώ ο Πιστόριους διέσχιζε με ασταθή βήματα την αίθουσα, πολύ κοντύτερος σε ύψος, χωρίς τα προσθετικά πόδια του. Την ώρα που έδειχνε να δυσκολεύεται να σταθεί όρθιος, ένας κάμεραμαν χρειάστηκε να κινηθεί προς τα μπρος για να τον στηρίξει.

Ο διάσημος αθλητής έδειχνε τόσο εξευτελισμένος από τη διαδικασία που κοιτούσε μόνο το πάτωμα, με τα δάκρυα να κυλούν στα μάγουλά του.





















--------------

Στις 6 Ιουλίου θα ανακοινωθεί η ποινή του Όσκαρ Πιστόριους

Κρίθηκε ένοχος πρωτοδίκως για ανθρωποκτονία εξ αμελείας της Ρίβα Στέενκαμπ.

Η ποινή του Όσκαρ Πιστόριους για τη δολοφονία της φίλης του Ρίβα Στέενκαμπ θα ανακοινωθεί στις 6 Ιουλίου, ανέφερε ο δικαστής του Ανωτάτου Δικαστηρίου της Πρετόρια, έπειτα από την ολοκλήρωση της τελεσίδικης ακροαματικής διαδικασίας, που διήρκεσε τρεις μέρες.

Ο 29χρονος νοτιοαφρικανός παραολυμπιονίκης, που κρίθηκε ένοχος πρωτοδίκως για "ανθρωποκτονία εξ αμελείας" της νεαρής τοπ-μόντελ Στέενκαμπ τη νύχτα του Αγίου Βαλεντίνου του 2013, και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών, αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης τουλάχιστον 15 ετών.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.