Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Θρίλερ στη Φλόριντα - Αλιγάτορας άρπαξε 2χρονο παιδί

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία εντοπισμού ενός 2χρονου παιδιού που δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα κοντά σε ξενοδοχείο της Disney World στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, το αγόρι δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα, ο οποίος το άρπαξε και το τράβηξε μέσα στο νερό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του παιδιού όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, ενώ οι έρευνες στη λίμνη συνεχίζονται.










Δείτε το βίντεο της dailymail:



-------------

Ο πατέρας πάλευε να τραβήξει το παιδί του από τα δόντια του αλιγάτορα

Αγωνία για το 2χρονο αγόρι που χάθηκε στα νερά κοντά στη Disney World.

Κλιμακώνεται η αγωνία για το δίχρονο αγόρι που δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα ενώ καθόταν με την οικογένειά του στην παραλία κοντά στη Disney World του Ορλάντο, στη Φλόριντα, και έκτοτε αγνοείται.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο πατέρας του μπήκε στο νερό και προσπάθησε να απελευθερώσει το παιδί από τα σαγόνια του αλιγάτορα αλλά μάταια ενώ κάποια στιγμή όρμησε μέσα και η μητέρα του.

Όπως φαίνεται οι γονείς με τα τρία τους παιδιά, που είχαν φτάσει την Κυριακή από τη Νεμπράσκα για διακοπές, χαλάρωναν στην παραλία χθες βράδυ και το αγόρι με τα αδέλφια του έπαιζαν

Κάποια στιγμή που το παιδί έπαιζε σε βάθος τριάντα εκατοστών με τη μητέρα του, ο αλιγάτορας του επιτέθηκε. Αμέσως ειδοποιήθηκε ο ναυαγοσώστης που ήταν σε κοντινή απόσταση αλλά δεν μπόρεσε να σώσει το αγόρι.

«Δεν πρόκειται να φύγουμε από εδώ μέχρι να βρούμε το αγόρι», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας ενώ η έρευνα στα νερά συνεχίζεται με ελικόπτερα και σκάφη αλλά και πενήντα αστυνομικούς.

«Ως πατέρας, ως παππούς, ελπίζω για το καλύτερο. Αλλά κρίνοντας από την 35ετή εμπειρία μου, τα δύσκολα έρχονται», κατέληξε.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.