Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Η κατάθεση του φίλου του Παντελίδη που έπαιζαν μαζί χαρτιά τη μοιραία νύχτα - Ξανά επέμβαση Μίνα Αρναούτη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τι αποκάλυψε για εκείνο το βράδυ.
Την κατάθεση του φίλου του Παντελή Παντελίδη που ήταν μαζί του το μοιραίο βράδυ έφερε στο φως η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Συγκεκριμένα στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι ο φίλος του είπε τα εξής:

«Ο Παντελής Παντελίδης μαζί με την Μίνα και τη Φρόσω έφτασαν σε αυτό το σπίτι γύρω στις 4 τα ξημερώματα. Πιο πριν βρίσκονταν σε ένα άλλο μαγαζί και διασκέδαζαν. Όταν έφτασαν εκεί, ο σκοπός ήταν για να παίξουν χαρτιά. Κάθονται παίζουν χαρτιά. Ο Παντελής Παντελίδης παρήγγειλε και του έφεραν ουίσκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την κατάθεση ήπιε 4 – 6 ποτήρια ουίσκι μέσα σε αυτές τις τέσσερις ώρες περίπου που έμεινε εκεί. Οι δυο κοπέλες ήπιαν σαμπάνια.

Όταν ήρθε η ώρα να φύγουν, ο Παντελής Παντελίδης δεν ήταν πολύ καλά, ήταν μεθυσμένος. Δεν παραπατούσε, αλλά δεν ήταν και νηφάλιος.
Κάποιος γύρισε και είπε στον Παντελίδη να πιει έναν καφέ. Τότε το ίδιο άτομο, ο φίλος του Παντελίδη γυρνάει και λέει στην Φρόσω να οδηγήσει εκείνη το αυτοκίνητο για την επιστροφή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, η Φρόσω κούνησε καταφατικά το κεφάλι, ότι “ναι θα οδηγήσω εγώ”. Λίγο πριν φύγουν το ίδιο άτομο ξαναγυρνάει στην Φρόσω και της λέει “να οδηγήσεις εσύ”. Εκείνη κουνάει για δεύτερη φορά καταφατικά το κεφάλι».

-------------

Συνεχίζεται ο Γολγοθάς της Μίνας Αρναούτη - Θα χειρουργηθεί για έκτη φορά


Την ώρα που γίνεται μάχη χαρακωμάτων για το αν στη θέση του οδηγού του μαύρου τζιπ το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου, ήταν ο Παντελής Παντελίδης ή η Φρόσω Κυριάκου, ο τρίτος κρίκος αυτής της τραγωδίας, η Μίνα Αρναούτη δίνει τη δική της μάχη στον Ευαγγελισμό.

Θα χειρουργηθεί και 6η φορά η Μίνα

Όπως δήλωσε στο star.gr o δικηγόρος της Γιάννης Κωλέττης «η Μίνα δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Σκεφτείτε πως είναι μια νεαρή γυναίκα που μπήκε στο νοσοκομείο το χειμώνα και πια έχει φτάσει καλοκαίρι. Έχει ταλαιπωρηθεί και έχει κουραστεί από τα απανωτά χειρουργεία αν και ευτυχώς η ζωή της πια δεν κινδυνεύει. Ωστόσο μέσα στις επόμενες μέρες θα χειρουργηθεί για 6η φορά. Έχει αλλάξει δραματικά η ζωή και η δική της και της οικογένειάς της.

Θα καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα καθώς όλο αυτό το χρονικό διάστημα τα έξοδα της πολυδάπανης θεραπείας της καλύπτονται αποκλειστικά από ιδίους πόρους. Σκεφτείτε μια οικογένεια που εκτός από την αγωνία για το παιδί της έχει να αντιμετωπίσει και ένα σωρό γραφειοκρατικά και οικονομικά ζητήματα» επισημαίνει ο κύριος Κωλέττης.

Θα…βρέξει αγωγές

Όπως ξεκαθάρισε στο star.gr ο δικηγόρος της 30χρονης «δεν είναι δυνατόν να επιτρέψουμε σε κάποιους να γράφουν ανακρίβειες που επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την ήδη κακή ψυχολογική κατάσταση της Μίνας. Κάποια sites (περίπου 10) θα λάβουν αγωγές για προσβολή προσωπικότητας, της τιμής και της αξιοπρέπειας της εντολέως μου» διαμήνυσε ο κύριος Κωλέττης.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.