Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

O Γουίνι συναντά τη βασίλισσα Ελισάβετ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο πιο αγαπημένος αρκούδος των παιδιών, ο Γουίνι το Αρκουδάκι, κλείνει 90 χρόνια ζωής φέτος και επιστρέφει προς τέρψη των λιλιπούτειων φίλων του για να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα περιπέτεια κατά τη διάρκεια της οποίας συναντά ένα άλλο πρόσωπο που γιορτάζει επίσης τα 90α του γενέθλια, τη βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ.



Στη νέα ιστορία με τίτλο «Ο Γούνι το Αρκουδάκι και τα βασιλικά γενέθλια» βλέπουμε τον δημοφιλή φανταστικό χαρακτήρα που δημιούργησε ο συγγραφέας Α.Α Μίλν στα παιδικά του βιβλία να ταξιδεύει στο Λονδίνο με τους φίλους του, όπου επισκέπτονται τα αξιοθέατα, μεταξύ αυτών το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Η σύντομη αυτή εικονογραφημένη και οπτικοακουστική ιστορία, η οποία μπορεί να μεταφορτωθεί δωρεάν, κυκλοφορεί για να τιμήσει τα γενέθλια του Γουίνι και της Ελισάβετ.

Η βασίλισσα της Αγγλίας έγινε 90 χρονών τον περασμένο μήνα ενώ το πρώτο βιβλίο με το αρκουδάκι Winnie-the-Pooh εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 1926.

«Είναι τόσο πνευματώδες και έχει ένα τέτοιο στυλ που οι ενήλικες απολαμβάνουν να το διαβάζουν στα παιδιά» δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός Τζιμ Μπροάντμπεντ, που αφηγείται την ηχογραφημένη έκδοσή του, σε ένα βίντεο.

«Τα παιδιά αγαπούν τους ήρωες του βιβλίου και θέλουν να τους περάσουν στην επόμενη γενιά και να συνεχίσουν».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.