Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Κέρδισαν τζάκποτ 40 εκατ. δολάρια και υπόσχονται να μοιράσουν τα κέρδη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Το ζευγάρι που λέει ότι τα χρήματα είναι αρκετά για όλους.

να παντρεμένο ζευγάρι από το νότιο Gippsland στην κεντρική Βικτώρια της Αυστραλίας μάντεψε και τους 7 τυχερούς αριθμούς στην κλήρωση του Λόττο, την Τρίτη το βράδυ.

Μετά από αναζήτηση 3 ημερών, το ζευγάρι εμφανίστηκε την Παρασκευή για να ζητήσει τα κέρδη του, σύμφωνα με το The Age. «Είναι ένα μεγάλο, μεγάλο σοκ. Είναι απίστευτο! Κάποιος μας είπε να ελέγξουμε το δελτίο μας και αποδείχθηκε ότι ήμασταν εμείς», είπε η νικήτρια σύζυγος.

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι τα κέρδη ήταν παραπάνω από αρκετά για την οικογένειά τους κι έτσι προγραμμάτισαν να μοιράσουν τα υπόλοιπα στην τοπική κοινότητα. «Αυτά τα απροσδόκητα κέρδη είναι περισσότερα από αρκετά για να φροντίσουμε την οικογένειά μας κι έτσι έχουμε σκεφτεί για το πώς αλλιώς μπορούμε να βοηθήσουμε. Είχαμε πάντα σχέδιο ότι αν κερδίζαμε ποτέ το λαχείο, ακόμη και 1 εκατομμύριο δολάρια, θα μοιράζαμε τα χρήματα στην υπόλοιπη κοινότητα», είπαν οι ίδιοι και τώρα ήρθε η ώρα να πραγματοποιήσουν την υπόσχεσή τους.

Ο άνθρωπος που πούλησε το τυχερό λαχείο δήλωσε ότι πάντα ήλπιζε η τύχη να εμφανιστεί κάποτε την κοινότητά τους. Μόλις βγήκαν οι 7 τυχεροί αριθμοί, η εταιρεία με τα λαχεία ανακοίνωσε ότι όποιος έχει το τυχερό χαρτάκι να το κρατήσει σε ασφαλές μέρος και να επικοινωνήσει μαζί τους.

Το ζευγάρι μετά από λίγες μέρες επικοινώνησε για να κάνει γνωστό ότι κρατούσε το πολυπόθητο χαρτάκι και λίγο αργότερα δήλωσαν ότι επιθυμούν να κρατήσουν την υπόσχεση που είχαν δώσει πριν καν κερδίσουν και να βοηθήσουν κι άλλους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Έτσι εκτός από τους ίδιους που έλυσαν το οικονομικό τους πρόβλημα, θα βοηθηθούν κι άλλες οικογένειες στην κοινότητά τους να ζήσουν πιο άνετα, ενώ θα δώσουν χρήματα και για διάφορα έργα.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.