Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Συνοδοί πολυτελείας αποκαλύπτουν τα μυστικά της δουλειάς και πώς κερδίζουν 20.000 δολάρια το μήνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ισχυρίζονται ότι δεν έχουν να κάνουν όλα με το σεξ.

Μια ομάδα επαγγελματιών συνοδών στο Ηνωμένο Βασίλειο αποκαλύπτει πώς κερδίζει ακόμη και 20.000 δολάρια το μήνα παίζοντας το ρόλο των συντρόφων σε διάφορους άνδρες.

Όπως αναφέρουν όμως οι ίδιες, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, δεν έχουν να κάνουν όλα μόνο με το σεξ αλλά αποτελούν συντροφιά στην παρακολούθηση μια ταινίας, στα σπά ενώ ενίοτε επιδεικνύουν τις γνώσεις τους στα οικονομικά. Μία ομάδα των συνοδών και πρώην συνοδών δήλωσε στο New York Post πως οι «συναισθηματικές και ψυχολογικές ανάγκες» των ανδρών είναι εξίσου σημαντικές με τις σωματικές επιθυμίες τους. Οι φίλες που προσλαμβάνονται μπορεί να απαιτείται να παρακολουθήσουν μεγάλα γεγονότα, να θυμούνται πληροφορίες σχετικά με τους πελάτες τους και να ξυπνάνε δίπλα τους πρωί.



Η Alissa που είναι κοντά στα 20 αναφέρει ότι την «κλείνουν» για περίπου μία εβδομάδα και συνοδεύει τους πελάτες της, 24 ώρες τη μέρα όπου πάνε αυτοί ενώ λαμβάνει μέρος και στις δραστηριότητες που κάνουν.



«Μερικοί από τους πελάτες μου είναι χήροι και το μόνο που θέλουν είναι να αισθάνονται ότι κάποιος τους φροντίζει» προσθέτει. Για την εμπειρία της μιλάει και μια άλλη συνοδός με το όνομα Jessica Brighton η οποία ξεκίνησε να εργάζεται ως συνοδός όταν έχασε τη δουλειά της και είχε περίπου 2-3 άνδρες το μήνα, κερδίζοντας πολύ περισσότερα χρήματα από πριν. Συνόδευε τους πελάτες της σε επαγγελματικά δείπνα ενώ κάποιοι από αυτούς της φέρονταν πολύ ρομαντικά. Βέβαια οι γυναίκες παραδέχονται ότι αυτό είναι το πιο δύσκολο σημείο καθώς μπορεί να δημιουργείται οικειότητα αλλά μετά πρέπει να εξαφανιστούν.



Πολλές από τις συνοδούς έκαναν το επάγγελμα για κάποια χρόνια και στη συνέχεια μάζεψαν χρήματα και άνοιξαν τη δική τους επιχείρηση. Μία εξ αυτών μάλιστα αναφέρει ότι κρατάει επαφή με τους πρώην πελάτες της και εκείνοι είναι περήφανοι για την πορεία της. Οι ίδιες αναφέρουν ότι όλα εξαρτώνται από τον πελάτη που θα έχουν και ότι ο καθένας έχει διαφορετική συμπεριφορά. Τελικά αυτό που θέλουν να τονίσουν είναι ότι είναι μύθος ότι όλοι οι άνδρες θέλουν μόνο σεξ και άλλοι θέλουν μόνο ένα ποτό ή άλλοι θέλουν μόνο συντροφιά.




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.