Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Νέα στοιχεία για τις υποθέσεις Αγραφιώτου και του “Δράκου”

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Διάβολος, η Ρουμάνα και ο “δράκος” του Αμαρουσίου – Τι ερευνούν οι αστυνομικοί


Στον ανακριτή αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, με την κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατ’ εξακολούθηση, ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου, με τους αστυνομικούς να ερευνούν το ενδεχόμενο ο συλληφθείς να έχει σχέση με τη δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Από την πρώτη στιγμή που οι αστυνομικοί ανέλαβαν την έρευνα για τη δολοφονία της 69χρονης, ζήτησαν να εξετάσουν άμεσα τον 30χρονο, ο οποίος κατηγορείται για τουλάχιστον 6 επιθέσεις εναντίον ανυποψίαστων γυναικών σε υπόγειες διαβάσεις, αναφέρει η Espresso.

Οι περισσότερες είχαν γίνει κοντά στο κτίριο όπου βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτου, για αυτό οι αστυνομικοί τον πιέζουν, προσπαθώντας να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα να είναι αυτός ο δολοφόνος.

Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά την εμπλοκή του στο φρικτό έγκλημα. Πάντως οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛΑΣ προσπαθούν να ανιχνεύσουν τυχόν γενετικό υλικό του δολοφόνου από το εσώρουχο της 69χρονης.

Αν το βρουν, θα το συγκρίνουν άμεσα με το DNA του «δράκου» του Αμαρουσίου, για να διαπιστώσουν αν ταυτίζονται.

Στο σπίτι του 30χρονου βρέθηκε ένα βιβλίο με τίτλο «Οι γυναίκες στο στόχαστρο» της ψυχολόγου Γουάντα Μαρς, το οποίο είχε αγοράσει από τηλεπωλήσεις, και το περιεχόμενο του καταφέρεται εναντίον του φεμινιστικού κινήματος.

Η συγγραφέας αναφέρεται στην επίθεση που δέχονται οι γυναίκες από τον Διάβολο και υποστηρίζει ότι: «το σατανικό όπλο του ψευδούς φεμινισμού επιτίθεται στη γυναίκα».

Ο 30χρονος προσπάθησε να πείσει του αστυνομικούς ότι είναι ψυχικά διαταραγμένος, διαπιστώνεται ότι στις επιθέσεις που πραγματοποίησε είχε «καθαρό μυαλό» και απόλυτη επίγνωση του τι έκανε.

«Με πλήγωσε και έκανα επιθέσεις για να εκδικηθώ»

Ο 30χρονος επικαλέστηκε την προδοσία μίας ιερόδουλης από τη Ρουμανία, με την οποία διατηρούσε σχέση, αλλά του έφαγε χρήματα και τον εγκατέλειψε, καταφεύγοντας με έναν Αλβανό μαστροπό στην πατρίδα του.

«Με πλήγωσε αυτό και έκανα τις επιθέσεις για να εκδικηθώ στο πρόσωπο αυτών των γυναικών, την άπιστη που με εγκατέλειψε», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

--------------

Συγκλονίζουν τα στοιχεία της δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου


Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τον μαρτυρικό θάνατο της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου από τον δολοφόνο, που έστησε καρτέρι στο δεύτερο υπόγειο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, και που, όπως όλα δείχνουν, βίασε την άτυχη γυναίκα την ώρα που ψυχορραγούσε, φέρνουν στο μυαλό σκηνές από ταινία θρίλερ.

Ο δράστης του στυγερού εγκλήματος φαίνεται ότι γνώριζε καλά τους χώρους του υπόγειου πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ.

Το πάρκινγκ δεν καλύπτεται από σύστημα παρακολούθησης και ο δράστης φαίνεται ότι κινήθηκε με άνεση, καθώς γνώριζε την ύπαρξη του εγκαταλειμμένου – και όχι εύκολα προσβάσιμου – τρίτου υπογείου του κτιρίου και πως ο μοναδικός τρόπος για να φτάσει σε αυτό ήταν από μία διπλή πόρτα που οδηγεί στο κλιμακοστάσιο.

Ο ίδιος ήξερε ότι το ασανσέρ στο τρίτο υπόγειο δεν επικοινωνεί με το κατάστημα, αλλά με διαμερίσματα των υπολοίπων ορόφων, που είναι ξενοίκιαστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso.

Ανατριχιαστικές οι λεπτομέρειες από τη δολοφονία της 69χρονης

Οι αστυνομικοί, σε συνδυασμό με τα ευρήματα του ιατροδικαστή Γιώργου Ντιλέρνια, συνέθεσαν το «φιλμ» των τελευταίων κινήσεών της, που είχαν ως κατάληξη τον τραγικό της θάνατο.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο δολοφόνος αιφνιδίασε την Ελευθερία Αγραφιώτου και χτύπησε με δύναμη το κεφάλι της στον τοίχο. Οι κηλίδες αίματος που βρέθηκαν εκεί, το επιβεβαιώνουν.

Στη συνέχεια την έσυρε μισολιπόθυμη μέχρι την πόρτα που οδηγεί στο εγκαταλειμμένο, τρίτο υπόγειο. Άνοιξε τις δύο πόρτες που οδηγούν σε αυτό και άρχισε να κατεβαίνει τις σκάλες, σέρνοντας την 69χρονη από τα πόδια, ενώ το κεφάλι της χτυπούσε βίαια από σκαλί σε σκαλί.

Στη μέση του κλιμακοστασίου ίσως η άτυχη γυναίκα άρχισε να συνέρχεται, αλλά ο δολοφόνος σταμάτησε, την σήκωσε και την πέταξε από μεγάλο ύψος στη βάση της σκάλας.

Οι αστυνομικοί που ερευνούν τη στυγερή δολοφονία καταλήγουν ότι το κίνητρο είναι σεξουαλικό, ωστόσο το αν πράγματι η άτυχη γυναίκα υπέστη βιασμό, θα διαπιστωθεί εργαστηριακά, καθώς το πτώμα της βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη.

Σε αυτή την περίπτωση, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Espresso, είναι πιθανόν ο δολοφόνος να έχει αφήσει γενετικό υλικό του στο σώμα της άτυχης γυναίκας ή και αποτυπώματα στα αντικείμενα που βρέθηκαν δίπλα της.

Το εσώρουχο και τα παπούτσια της 69χρονης βρέθηκαν στις σκάλες μεταξύ δευτέρου και τρίτου ορόφου.

--------------

Τραγική ειρωνεία - Πριν εντοπιστεί νεκρή η 69χρονη έφυγε από τη ζωή η μητέρα της


Ξεσπούν οι συγγενείς της Ελευθερίας Αγραφιώτου. «Αυτός που σκότωσε την Ελευθερία μας δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα τέρας».

«Όσο περνούσαν οι ημέρες, πιστεύαμε ότι κάτι κακό της είχε συμβεί. Όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή ελπίζαμε… Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Η Ελευθερία πήγε απλώς να ψωνίσει και την σκότωσαν με φρικτό τρόπο», ανέφερε συγκλονισμένη η ξαδέλφη της 69χρονης, και χαρακτήρισε «τέρας» τον άνθρωπο που σκότωσε την Ελευθερία Αγραφιώτου.

«Αυτός που σκότωσε την Ελευθερία μας δεν είναι άνθρωπος. Είναι ένα τέρας. Ας τον κρίνει ο Θεός. Έκανε τόσο κακό σε έναν υπέροχο και αξιοπρεπή άνθρωπο, που ζούσε για να φροντίζει την αγαπημένη μητέρα της».

Η τραγική ειρωνεία είναι ότι λίγες ημέρες πριν βρεθεί το άψυχο κορμί της 69χρονης, έφυγε από τη ζωή, στις 21 Μαΐου, η μητέρα της, η οποία είχε μεταφερθεί σε κέντρο αποκατάστασης.

Η ηλικιωμένη γυναίκα ζούσε με την αγωνία για την τύχη της αγνοούμενης, τότε, κόρης της, με την οποία είχε σχέση λατρείας, όπως αναφέρει η Espresso.

«Πριν μερικά 24ωρα κηδέψαμε τη θεία, Τώρα την Ελευθερία. Είμαστε όλοι μουδιασμένοι και δεν ξέρουμε πώς να το χειριστούμε όλο αυτό. Μας ξεπερνά», καταλήγει η ξαδέλφη του θύματος.

--------------

Νέα προθεσμία για τον "δράκο" του Αμαρουσίου


Ο 30χρονος «δράκος» του Αμαρουσίου που κατηγορείται για σειρά επιθέσεων εναντίον γυναικών θα απολογηθεί τελικά τη Δευτέρα.

Η νέα προθεσμία δόθηκε καθώς ο συνήγορός του, που διορίστηκε αυτεπαγγέλτως, ζήτησε περισσότερο χρόνο.

Σε βάρος του 30χρονου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα βιασμού κατά συρροή και παράνομη οπλοφορία. Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος παραμένει κρατούμενος.

--------------

Νέα στοιχεία για τον “Δράκο” και την Ελευθερία Αγραφιώτου – Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων DNA που διενεργήθηκαν από την ΕΛΑΣ, για να διαπιστωθεί αν ο «δράκος» του Αμαρουσίου σχετίζεται με τη δολοφονία της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Νέα στοιχεία για τον “Δράκο” και την Ελευθερία Αγραφιώτου – Τι έδειξαν οι εργαστηριακές εξετάσεις

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, oι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν τις έρευνες για να διαπιστώσουν και με τη συμβολή άλλων στοιχείων, αν ταυτίζονται οι δύο υποθέσεις, για αυτό και θα διενεργηθούν συμπληρωματικές εξετάσεις DNA.

Μάλιστα, οι αστυνομικοί που έκαναν έρευνα στο σπίτι του 30χρονου πήραν ένα ζευγάρι παπούτσια για να εξεταστούν, ώστε να διαπιστωθεί εάν ταυτοποιούνται με τα ίχνη των παπουτσιών που εντοπίστηκαν στον τόπο του εγκλήματος της 69χρονης, Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Ο 30χρονος ζήτησε κι έλαβε προθεσμία από τον ανακριτή, για να απολογηθεί την Δευτέρα.


Πηγή: http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr , http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.