Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Ώρες αγωνίας για τη νέα μητέρα μετά τις στιγμές απόλυτης ευτυχίας

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έπαθε εγκεφαλική αιμορραγία και είναι άγνωστο τι βλάβη της έχει προκαλέσει - Δείτε τις φωτογραφίες.
Στη φωτογραφία αυτή αποτυπώνεται μια στιγμή που είναι από τις πιο ευτυχισμένες στη ζωή μιας γυναίκας. Είναι η στιγμή που η νέα μαμά Nicola Landsdown αγκαλιάζει για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη της. Πού να φανταστεί η 38χρονη πως πιθανώς να μην έχει καμία ανάμνηση της πολύτιμης αυτής στιγμής...

Μόλις λίγα λεπτά μετά τη λήψη αυτής της φωτογραφίας η 38χρονη μπήκε σε τεχνητό κώμα καθώς εμφάνισε πιθανώς θανάσιμη εγκεφαλική αιμορραγία.

Έχουν περάσει δύο εβδομάδες και ακόμα οι γιατροί στη Βρετανία περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για να τη συνεφέρουν από το κώμα και να μπορέσει έτσι να επανενωθεί με την κόρη που τόσο ήθελε.



Φοβούνται ωστόσο, σύμφωνα με τη Daily Mail, πως ίσως έχει υποστεί κάποια σοβαρή εγκεφαλική βλάβη και ενδεχομένως να μη θυμάται καν πως γέννησε το πολυπόθητο κοριτσάκι της.

Η Landsdown διένυε την 41η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της όταν κατέρρευσε, μόλις είχε σηκωθεί από το κρεβάτι και δύο ημέρες πριν μπει στο μαιευτήριο για να γεννήσει.

Οι γιατροί έφεραν επιτυχώς στον κόσμο τη μικρή Lexi στις 7 Μαΐου, με τη μητέρα της να υποβάλλεται σε γενική αναισθησία, αλλά αμέσως μετά χρειάστηκε να τη βάλουν σε τεχνητό κώμα για να προσπαθήσουν να περιορίσουν το αιμάτωμα στον εγκέφαλό της.



Παρότι η 38χρονη κατάφερε να αγκαλιάσει για μερικές πολύτιμες στιγμές τη νεογέννητη μικρούλα, είναι πιθανό να μην έχει καμία ανάμνηση της συνάντησής αυτής καθώς παραμένει άγνωστο πόσο εκτεταμένη είναι η βλάβη στον εγκέφαλό της.

«Είναι μια πολύ δύσκολη περίοδος επειδή δεν ξέρουμε σε ποιο βαθμό η αιμορραγία είναι πιθανό να έχει βλάψει τη Nicola», είπε ο σύντροφός της, Kevin Smeers, «είναι πιθανό να επηρεάσει την ομιλία της ή τη δεξιά πλευρά του σώματός της».




Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.