Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Η 20χρονη που περιμένει το τρίτο της παιδί και παρακαλάει τους γιατρούς για υστερεκτομή

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ποιο είναι το πρόβλημα που ισχυρίζεται ότι έχει.

Η νεαρή Charlotte Peers από το Μάντσεστερ είναι μητέρα δύο παιδιών ηλικίας 2 ετών και 6 μηνών και τώρα είναι έγκυος στην 11η εβδομάδα στο τρίτο της παιδί.

Η 20χρονη η οποία έμεινε έγκυος πρώτη φορά σε ηλικία μόλις 15 ετών αλλά απέβαλε λέει ότι τα τελευταία πέντε χρόνια έχει μείνει έγκυος τρεις φορές, συμπεριλαμβανομένης μιας φοράς που είχε πάρει μέτρα αντισύλληψης. Η ίδια ζητά τώρα απελπισμένα να κάνει υστερεκτομή, μια χειρουργική διαδικασία για να αφαιρέσει τη μήτρα της.

Σκοπός της είναι να αποφύγει να ξαναμείνει έγκυος στο μέλλον. «Έχω δοκιμάσει κάθε μορφή αντισύλληψης αλλά τίποτα δεν πιάνει σε μένα. Έχω ζητήσει να γίνει η εγχείρηση αλλά επειδή είμαι νέα και υγιής δεν με λαμβάνουν υπόψιν» αναφέρει η 20χρονη. Η νεαρή έχει ήδη κάνει δύο καισαρικές και οι γιατροί της λένε ότι μπορούν να διαχειριστούν τη γονιμότητά της χωρίς να υποστεί την επέμβαση.«Υποθέτουν ότι μπορεί μελλοντικά να αλλάξω γνώμη και να θέλω περισσότερα παιδιά αργότερα αλλά πιστέψτε με τρία είναι περισσότερο από αρκετά για μένα» λέει η 20χρονη και προσθέτει ότι είναι τρομοκρατημένη που θα έχει τρία παιδιά σε ηλικία 20 ετών. «Είμαι τόσο απελπισμένη ώστε να μην αποκτήσω άλλο μωρό μετά από αυτό, ώστε το μόνο που θέλω είναι υστερεκτομή για να βεβαιωθώ ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μείνω έγκυος ποτέ ξανά» λέει η νεαρή γυναίκα που αρνείται να πάρει πιο ισχυρή αντισύλληψη καθώς όπως αναφέρει τα χάπια δεν την κάνουν να αισθάνεται καλά. Τονίζει μάλιστα πως ακόμη ένα πρόβλημα είναι ότι δεν έχει εύκολες εγκυμοσύνες και τοκετούς, πράγμα που κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο να μείνει ξανά έγκυος στο μέλλον.Η ίδια τώρα περιμένει να λάβει το «πράσινο φως» για την εγχείρηση η οποία θα την απαλλάξει από αυτή την κατάσταση.
Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.