Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Φονική έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στην Ινδία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τουλάχιστον πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και 92 τραυματίστηκαν.

Μια πολύ ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε σε ένα εργοστάσιο χημικών, κοντά σε μια κατοικημένη περιοχή στα προάστια του Μουμπάι, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους πέντε άνθρωποι και να τραυματιστούν άλλοι 92, όπως ανέφεραν σήμερα αξιωματικοί της αστυνομίας και κάτοικοι.

Φονική έκρηξη σε εργοστάσιο χημικών στην Ινδία

Το κτίριο του εργοστασίου τυλίχθηκε στις φλόγες και κατέρρευσε. Άνθρωποι που ζουν σε κοντινές περιοχές είπαν ότι αντιμετώπισαν αναπνευστικά προβλήματα από τα αέρια που εκλύθηκαν.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι έγινε σεισμός, τόσο πολύ έτρεμε το σπίτι μας» , είπε ο Σουμέντ Τζόσι, ο οποίος κατοικεί σε απόσταση περίπου 1,5 χιλιομέτρου από το εργοστάσιο.«Τα τζάμια των παραθύρων έσπασαν από την έκρηξη και βγήκαμε γρήγορα έξω» , συνέχισε.

Είκοσι οχήματα της πυροσβεστικής και 25 ασθενοφόρα έσπευσαν στην περιοχή.

«Ερευνούμε τα αίτια της έκρηξης» , είπε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο Ασουτός Ντουμπάρε, ένας αξιωματικός της τοπικής αστυνομίας, εξηγώντας ότι μια ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών προσπαθεί να εντοπίσει και να διασώσει πολλούς ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί στα συντρίμμια.

«Το έργο των διασωστών θα κρατήσει ώρες, ίσως και μέχρι αύριο το πρωί. Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος πέντε ανθρώπων ενώ εννέα έχουν τραυματιστεί σοβαρά» , πρόσθεσε.


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.