Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Πόσα θα πάρουν οι στρατιωτικοί από το κοινωνικό μέρισμα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Αναλυτικός πίνακας για το έκτακτο επίδομα.

Τον επίσημο πίνακα στον οποίο αναγράφεται ποιοι στρατιωτικοί θα πάρουν το έκτακτο επίδομα και τι ποσό αναλογεί στον καθένα εξασφάλισε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών.

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Βάσει των αναγραφομένων στην υποπαράγραφο Α4 του ν.4254/2014, αλλά και στην υπ' αρ. πρωτ. οικ.2/29184/022/8-4-2014 ερμηνευτική εγκύκλιο του Υπουργείου Οικονομικών η Εφάπαξ Χρηματική Ενίσχυση χορηγείται στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων τα οποία ήταν σε ενέργεια την 31-1-2014 και δικαιούνταν τακτικές αποδοχές (μικτές), οι οποίες κατά την εν λόγω ημερομηνία δεν υπερέβαιναν τα 1.541 ευρώ.

Στον υπολογισμό του ανωτέρω ορίου δε λαμβάνονται υπόψη η οικογενειακή παροχή και το επίδομα αυξημένης επιχειρησιακής ετοιμότητας που δίδεται μόνο σε όσους υπηρετούν σε ακριτικές περιοχές και σε όσους υπηρετούν σε μονάδες προκάλυψης ή μονάδες που από τη φύση της αποστολής τους, διατηρούν αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα.

Επισημαίνεται ότι στο ανωτέρω όριο συνυπολογιζόνται τα πάσης φύσεως επιδόματα κινδύνου (πτητικό, καταδυτικό, ναρκοπεδίων, κλπ) των οποιων οι συνολικές καταβολές κατά το έτος 2013 διαιρούνται με το 12 και αθροίζονται στις μικτές μηνιαίες αποδοχές.

Η ανωτέρω ενίσχυση (500 ευρώ), καταβάλλεται ολόκληρη εφόσον οι συνολικές μεικτές αποδοχές μηνός Ιανουαρίου 2014, δεν υπερβαίνουν τα 1.500 ευρώ. Για αποδοχές από 1.501 και μέχρι 1.541 ευρώ, η εφάπαξ χρηματική ενίσχυση μειώνεται κατά 12 ευρώ για κάθε ένα επιπλέον ευρώ αποδοχών.»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.