Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Τέλος οι διακοπές του Πάσχα για φοιτητές του ΕΚΠΑ και του ΕΜΠ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε πολλά τμήματα οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρώθηκαν στις 22 Απριλίου.

Δεν είναι μόνο οι μαθητές γυμνασίων και λυκείων που επιστρέφουν πρόωρα στις σχολικές αίθουσες για να αναπληρώσουν τις ώρες που χάθηκαν λόγω των καταλήψεων. Επιστροφή στα έδρανα των πανεπιστημίων έχουμε και για πολλούς φοιτητές τμημάτων του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρώνονται στις 23 Απριλίου για τους φοιτητές του τμήματος Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία. Το ίδιο θα συμβεί και για τους φοιτητές του τμήματος Μαθηματικών για τους οποίους οι διακοπές ξεκίνησαν στις 17 Απριλίου Μ.Πέμπτη. Από σήμερα επιστρέφουν στα μαθήματα και οι φοιτητές του τμήματος Φιλολογίας αφού οι διακοπές τους ολοκληρώθηκαν στις 22 Απριλίου.

Σε πολλά τμήματα του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών οι διακοπές του Πάσχα συρρικνώθηκαν λόγω της παρατεταμένης απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν τμήματα όπου το εαρινό εξάμηνο άρχισε τη Μ.Δευτέρα.

Οι διακοπές του Πάσχα τελείωσαν και για αρκετούς φοιτητές των τμημάτων του Μετσόβιου Πολυτεχνείου αφού και εκεί παρατηρήθηκαν προβλήματα στη διεξαγωγή των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου λόγω της απεργίας των διοικητικών υπαλλήλων. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι οι διακοπές του Πάσχα ολοκληρώθηκαν για τους φοιτητές του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών στις 22 Απριλίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.