Κυριακή 9 Ιουνίου 2013

Ο Ray Charles είναι το πιο αξιαγάπητο τυφλό κουτάβι του κόσμου!

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ένα σκυλάκι που σκορπά χαρά και αισιοδοξία παρά τα προβλήματά του..

Δεν υπάρχει τίποτα πιο γλυκό και όμορφο από τα κουτάβια! Αλλά αν ψάχνετε για ένα σκυλάκι, το οποίο εκτός του ότι είναι πανέμορφο και γλυκύτατο, παραδίδει και μαθήματα ζωής, αυτός είναι ο υπέροχος Ray Charles.

Ο Ray Charles λοιπόν είναι ένα αξιαγάπητο golden retriever, το οποίο είχε την ατυχία να γεννηθεί τυφλό! Ωστόσο, αυτό δεν το εμπόδισε στο ελάχιστο να αναπτυχθεί και να γίνει ένα φυσιολογικό σκυλάκι σαν όλα τα υπόλοιπα. Πλέον ο μικρούλης, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κουτάβια στο διαδίκτυο με αμέτρητους φαν ενώ έχει ακόμα και τη δική του σελίδα στο facebook.

Ο κόσμος κυριολεκτικά τον λατρεύει ενώ τα αφεντικά του φροντίζουν να ενημερώνουν αρκετά συχνά το προφίλ του με νέες φωτογραφίες και στάτους αποδεικνύοντας ότι παρόλη την αναπηρία του είναι ένα χαρούμενο ζωάκι που λατρεύει να κάνει τους άλλους ευτυχισμένους. Την ιστορία του σκυλάκου δημοσίευσε πρώτο το buzzefeed τονίζοντας πως παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά δύσκολο για ένα τυφλό ζωάκι να βρει σπίτι, τα αφεντικά του τον περιέβαλλαν με αγάπη και στοργή και τώρα ζει ευτυχισμένος στη Βοστώνη μαζί με τα τρία αδερφάκια του.

Δείτε τις φωτογραφίες και είμαστε σίγουροι ότι θα τον λατρέψετε!












Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.