Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο από τον Σεπτέμβριο στο Μαρούσι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Θα λειτουργεί υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ.

Ανοικτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, υπό την αιγίδα της ΚΕΔΕ, με έδρα το Μαρούσι, ξεκινά τη λειτουργία του από τον προσεχή Σεπτέμβριο, κατά τα πρότυπα του Ανοικτού Λαϊκού Πανεπιστημίου Κρήτης.

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 26 Σεπτεμβρίου 2016 και θα πραγματοποιούνται στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου δήμου Αμαρουσίου (Βασ. Σοφίας 9 & Δ. Μόσχα), μία φορά την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, από τις 17:00 έως 20:00.

Κατά την πρώτη διδακτική περίοδο 2016 - 2017 θα πραγματοποιηθούν τρεις θεματικοί κύκλοι μαθημάτων, με εισηγητές διακεκριμένους πανεπιστημιακούς καθηγητές, καθώς και ειδικούς καταξιωμένους επιστήμονες, αναφέρει ανακοίνωση της ΚΕΔΕ.

Δικαίωμα εγγραφής έχει οποιοσδήποτε το επιθυμεί, χωρίς ηλικιακό ή μορφωτικό περιορισμό. Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά και αυστηρά με σειρά προτεραιότητας, ενώ ειδική μέριμνα θα υπάρχει για ομάδες ατόμων με ειδικές ανάγκες, όπως άτομα με αναπηρία, άνεργοι, πολύτεκνοι, κ.α.

Με την ολοκλήρωση του διδακτικού έτους οι σπουδαστές, κι έχοντες τηρήσει τον ειδικό κανονισμό λειτουργίας του ΑΛΠ θα λαμβάνουν την ανάλογη βεβαίωση παρακολούθησης.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και η προκήρυξη των εγγραφών θα ανακοινωθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, μέσω του τύπου και της ιστοσελίδας του ΑΛΠ www.alp.gr


Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.