Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Πατεράδες τέρατα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.


Φρίκη στην Κύπρο - Βίασε την έγκυο κόρη του


Στη 18χρονη κόρη του, έγκυο τεσσάρων μηνών, ξέσπασε τα αρρωστημένα ένστικτά του ένας 48χρονος. Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της κτηνωδίας με τον πατέρα τεσσάρων παιδιών ξεδιπλώθηκαν στη δικαστική αίθουσα, προτού το "τέρας" πάρει το δρόμο για τη φυλακή με καταδίκη 15 ετών.

Το μοιραίο βράδυ του βιασμού

Τα γεγονότα του βιασμού διαδραματίστηκαν ένα βράδυ τον Ιανουάριο του 2014 στη Λεμεσό της Κύπρου.

Η κόρη ανακοίνωσε στον πατέρα ότι είναι έγκυος και τότε ξεκίνησε ο εφιάλτης.

Ο πατέρας και η κόρη του μπήκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό το σπίτι της γιαγιάς, όπου θα συζητούσαν το θέμα της εγκυμοσύνης. Αυτή τουλάχιστον ήταν η πρόφαση. Μετά από αρκετές βόλτες, κατέληξαν τελικά στο Ακρωτήρι. Εκεί έδειξε και τις πραγματικές του προθέσεις.

«Ήπιε ένα τσιγάρο και όταν τελείωσε μου έγειρε τη μαξιλάρα του αυτοκινήτου που καθόμουν πίσω και πήγε να με χαϊδέψει. Του έσπρωξα το χέρι του και πήγα να τραβήξω τη μαξιλάρα πάνω. Τότε έβαλε το χέρι του πάνω στον λαιμό μου και με δύναμη με έσπρωξε ξανά πίσω στη μαξιλάρα. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να κλαίω γιατί κατάλαβα τι ήθελε να μου κάνει και αυτός μου είπε να μην φωνάζω γιατί θα νευρίαζε και με προειδοποίησε να μην προσπαθήσω να φύγω. Εγώ φοβούμουν να μην θυμώσει και να με χτυπήσει και να πάθει κακό το μωρό μου και σταμάτησα να φωνάζω. Δεν μπορούσα να φύγω, γιατί ήταν από πάνω μου και οι πόρτες ήταν κλειστές και επίσης και να ξέφευγα, δεν θα μπορούσα να τρέξω γιατί είχα αποκόλληση του πλακούντα και ήμουν νοσοκομείο και βγήκα πριν δύο μέρες και δεν ήθελα να χάσω το μωρό μου».

Όπως αποκαλύφθηκε στην ακροαματική διαδικασία, ο βιασμός της ήταν το αποκορύφωμα ενός μαρτυρίου που είχε ξεκινήσει πολλά χρόνια νωρίτερα. Απειλές, ξυλοδαρμοί και ένταση ήταν οι μόνες αναμνήσεις που είχαν από τους γονείς του η 18χρονη και ο αδελφός της.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος σε τρεις κατηγορίες που αφορούσαν αδικήματα βιασμού, αιμομιξίας και σεξουαλικής εκμετάλλευσης ενηλίκου προσώπου.

----------

Σοκ στο Περιστέρι - Πατέρας βίαζε επί 1,5 χρόνο την ανήλικη κόρη του


Ένας 44χρονος συνελήφθη στο Περιστέρι, μετά από καταγγελία συγγενικού του προσώπου ότι τον τελευταίο 1,5 χρόνο, βίαζε κατ’ εξακολούθηση, την 16χρονη σήμερα κόρη του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 13ος Τακτικός Ανακριτής εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 44χρονου για αποπλάνηση παιδιού, αιμομιξία και ασέλγεια μεταξύ συγγενών κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.

Ο 44χρονος, το πρωί της περασμένης Δευτέρας, εντοπίστηκε και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εκτελώντας το ένταλμα σύλληψης του ανακριτή.

Ο 44χρονος από τις αρχές του 2015 έως και τον Μάιο του 2016 είχε βιάσει κατ’ επανάληψη την ανήλικη κόρη του σε ακαθόριστα χρονικά διαστήματα.

Οι καταθέσεις μαρτύρων ήταν αποκαλυπτικές για τις αρρωστημένες ενέργειες του 44χρονου, οι οποίες, όπως πιστοποιήθηκε από την κατάθεση του μικρού κοριτσιού, γίνονταν στο σπίτι της οικογένειας, σε ένα άλλο σπίτι ιδιοκτησίας του δράστη και στην εξοχική τους κατοικία σε νησί των Κυκλάδων.

Οι αξιωματικοί του αρμόδιου τμήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής απευθύνθηκαν σε ιατροδικαστή προκειμένου να εξετάσει το άτυχο κορίτσι.

Ψυχολόγοι παρέχουν την απαιτούμενη βοήθεια, κυρίως στην 16χρονη κοπέλα, αλλά και στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Την Τρίτη, ο 44χρονος οδηγήθηκε στον 13ο Τακτικό Ανακριτή, από τον οποίο έλαβε προθεσμία να απολογηθεί σήμερα το πρωί.


Πηγή: http://www.enikos.gr και http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.