Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Γέμισαν λύματα οι δρόμοι στην Ξάνθη

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Οι ουρανοί άνοιξαν νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ξάνθη, όπως άλλωστε προέβλεψαν οι μετεωρολόγοι, με την περιοχή να πλήττεται από έντονη νεροποντή διάρκειας περίπου μιας ώρας.

Η έντονη βροχόπτωση μπορεί να μην έχει προκαλέσει προβλήματα μέχρι στιγμής, ωστόσο ήταν αρκετή για να φέρει στην επιφάνεια μια δυσάρεστη πραγματικότητα για την πόλη της Ξάνθης.



Λύματα άρχισαν να ξεχειλίζουν σε διάφορους δρόμους της πόλης από τα κατά τόπους φρεάτια, φαινόμενο που δυστυχώς δεν είναι πρωτόγνωρο για την περιοχή, όπως αναφέρει το thrakitoday.com.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της οδού Κιουταχίας, όπου τα αστικά λύματα κυριολεκτικά ξεχείλιζαν από τα φρεάτια και κατέληγαν πάνω στα διερχόμενα οχήματα και τους περαστικούς. Αντίστοιχη εικόνα και στις γύρω γειτονιές.



Την ίδια στιγμή το Λιμεναρχείο εξέδωσε έκτακτη ανακοίνωση για την επιδείνωση που αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες ώρες.

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, προβλέπονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες, παρά τη σύντομη διάρκειά τους, θα είναι ισχυρές κυρίως στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη.

Σοβαρή επιδείνωση αναμένεται ξανά τις απογευματινές ώρες της Κυριακές από τα Βόρεια και σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού θα είναι χιονοπτώσεις σε όλες τις ορεινές και τις ημιορεινές περιοχές, αλλά και σε πεδινές κυρίως της ανατολικής χώρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι εντάσεως 8 έως 10 μποφόρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.