Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Δύο μήνες χωρίς δασκάλα έχουν μείνει μαθητές στην Ελευσίνα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δύο μήνες χωρίς δασκάλα έχουν μείνει μαθητές σε δημοτικό της Ελευσίνας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με καταγγελία που έκανε αναγνώστρια του enikos.gr, οι μαθητές δύο τμημάτων της Β’ δημοτικού στο 11ο δημοτικό σχολείο Ελευσίνας ενώθηκαν σε ένα υπεράριθμο τμήμα, λόγω απουσίας – για λόγους υγείας – της δασκάλας των μαθητών.

Όπως καταγγέλλει η αναγνώστρια, μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα η δασκάλα του ενός τμήματος, συγκεκριμένα του Β2, υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Η δασκάλα δεν μπόρεσε να επιστρέψει μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, με αποτέλεσμα οι μαθητές του Β2 να μοιράζονται στις υπόλοιπες τάξεις, όπως μας ανέφερε η αναγνώστρια.

«Αυτό συνέβαινε μέχρι και πριν από 10 ημέρες, οπότε και πάρθηκε η απόφαση να ενωθούν τα δύο τμήματα, Β1 και Β2, με το σύνολο των μαθητών στην αίθουσα να είναι 35, ενώ προβλέπεται μέγιστος αριθμός μαθητών ανά αίθουσα στα 25 παιδιά, συν 10%, δηλαδή άλλα 2-3, με τον συνολικό αριθμό να ανεβαίνει στα 27-28», αναφέρει στο enikos.gr η αναγνώστρια.

Επίσης, σημείωσε ότι την προηγούμενη εβδομάδα έστειλε mail στην Περιφέρεια Δυτικής Αττικής και στο οποίο της απάντησε το γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής, παραπέμποντάς την στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής.

«Έστειλα και εκεί mail και περιμένω απάντηση», ήταν τα λόγια της αναγνώστριας, ενώ δήλωσε ότι η διεύθυνση του σχολείου απαντά πως περιμένει αντικαταστάτρια της δασκάλας.

«Τα παιδιά μας είναι δύο μήνες χωρίς δασκάλα», είπε χαρακτηριστικά στην επικοινωνία με το enikos.gr.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.