Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Σε κατάσταση τεχνητού κώματος παραμένει η κόρη της Γουίτνεί Χιούστον

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η κόρη της τραγουδίστριας Γουίτνεϊ Χιούστον και του τραγουδιστή Μπόμπι Μπράουν παραμένει σε τεχνητό κώμα, ενώ δεν έχει ανακηρυχθεί εγκεφαλικά νεκρή, δήλωσε πηγή από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν, η οποία πριν από 6 ημέρες βρέθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της στην Τζόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Σε κατάσταση τεχνητού κώματος παραμένει η κόρη της Γουίτνεί Χιούστον

Η πηγή, που ζήτησε να μην κατονομαστεί, δήλωσε ότι οι αναφορές από μέσα ενημέρωσης ότι δεν υπήρχε πλέον καμία εγκεφαλική δραστηριότητα είναι λανθασμένες. Ο εξάδελφος της Μπράουν, Τζερόντ Μπράουν, σε δηλώσεις του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανέφερε ότι οι γιατροί δεν είναι αισιόδοξοι για την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας της 21χρονης κοπέλας.

«Παρόλο που φαίνεται ότι οι πιθανότητες είναι εναντίον της, παρόλο που οι γιατροί δεν διατηρούν καμία ελπίδα για αλλαγή στην κατάστασή της και παρόλο που φαίνεται αδύνατο πως μπορεί να επιζήσει, μην σταματάτε να προσεύχεστε για την Μπ. Κ.» δήλωσε ο Μπράουν μέσω του λογαριασμού του στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης Instagram.

Λίγες λεπτομέρειες έχουν δοθεί στη δημοσιότητα σχετικά με την κατάσταση της υγείας της Μπράουν από τότε που διακομίστηκε σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Ατλάντα.

Στενή οικογενειακή φίλη της Μπράουν δήλωσε στην τηλεοπτική εκπομπή «Access Hollywood» ότι οι γιατροί αναγκάστηκαν να θέσουν την 21χρονη κοπέλα σε κατάσταση τεχνητού κώματος ώστε να αποφύγουν τη δημιουργία πιθανού οιδήματος στον εγκέφαλο.

Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι διεξάγεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί υπό ποιες συνθήκες η Μπράουν κατέληξε να βρεθεί αναίσθητη στην μπανιέρα του σπιτιού της.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.