Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015

Αυτοκινητιστικό τη μετέτρεψε σε «αφέντρα»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Από άριστη μαθήτρια, έχει πλέον μανία με το σεξ.

Η 23χρονη Alissa Afonina ισχυρίζεται ότι ένα αυτοκινητιστικό ατύχημα, της άλλαξε την προσωπικότητα και από μελετηρή μαθήτρια, την μετέτρεψε σε… αφέντρα. Και όχι μόνο, καθώς θα λάβει και 1,5 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση!

Η νεαρή από το Μπέρναμπι του Καναδά, δήλωσε στο δικαστήριο ότι ήταν μια αφοσιωμένη μαθήτρια στο Λύκειο μέχρι που ένα φορτηγό στο οποίο επέβαινε, βγήκε εκτός δρόμου και χτύπησε το κεφάλι της.

Από τη σύγκρουση, η 23χρονη υπέστη βλάβη στον εγκέφαλο και έχασε «τον έλεγχο των παρορμήσεων» όπως είπε και πλέον έχει μετατραπεί σε μανιακή του σεξ.

Αυτοκινητιστικό τη μετέτρεψε σε «αφέντρα»

«Θεωρώ ότι η εγκεφαλική βλάβη είναι που την οδήγησε μετά από το ατύχημα, στην έλλειψη της ικανότητας να αντιμετωπίσει τα πράγματα με τον κανονικό τρόπο, και είναι η εγκεφαλική βλάβη που της απαγορεύει να παράγει επαρκείς οικονομικούς πόρους για να υποστηρίζει τον εαυτό της», τόνισε ο δικαστής Joel Grove.

Μετά το ατύχημα, τον Αύγουστο του 2008, η τότε 17χρονη Alissa εγκατέλειψε το σχολείο και άρχισε να εργάζεται ως αφέντρα υπό το ψευδώνυμο «Sasha Mizaree».

Το φορτηγάκι το οδηγούσε το τότε αγόρι της 23χρονη, ο Peter Jansson που όπως αναφέρθηκε στο δικαστήριο, έτρεχε υπερβολικά και με πρόβλημα στα λάστιχα. Το δικαστήριο επιδίκασε ποσό αποζημίωσης συνολικού ύψους, 1,5 εκατ. δολάρια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.