Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Ορφανό ελεφαντάκι αρνείται να εγκαταλείψει τη νεκρή μητέρα του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Έμεινε δίπλα της όλη τη νύχτα - Δείτε το βίντεο.

Αγνοώντας για το κρύο και τα αρπακτικά, που βγαίνουν όταν πέσει το σκοτάδι, ένα ορφανό ελεφαντάκι έμεινε άγρυπνο δίπλα στο άψυχο σώμα της μητέρας του.

Το πέντε μηνών ελεφαντάκι άπλωσε την προβοσκίδα του και αγκάλιασε τη νεκρή μητέρα του, σε μια συγκινητική στιγμή που καταγράφηκε στις κάμερες.

Ανησυχώντας για την ασφάλειά του οι φροντιστές στο πάρκο προστασίας της άγριας ζωής και των ελεφάντων David Sheldrick Wildlife Trust (DSWT), η Υπηρεσία Άγριας Ζωής της Κένυας και η οργάνωση Save the Elephants, προσπαθούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας να μεταφέρον το πεισματάρικο μικρό, που αρνούνταν να εγκαταλείψει τη μητέρα του.

Οι κτηνίατροι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, κατάφεραν να το ηρεμήσουν τις πρώτες πρωινές ώρες, προτού το μεταφέρουν στον αεροδιάδρομο του Samburu, απ’ όπου θα πετούσε για το νέο του σπίτι στο ορφανοτροφείο ελεφάντων David Sheldrick Wildlife Trust Elephant Orphanage.

Το ορφανοτροφείο βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο του Ναϊρόμπι και είναι το μοναδικό του είδους που υπάρχει στην Κένυα, ενώ φιλοξενεί και δέχεται ελέφαντες από όλη τη χώρα.

Μετά την πτήση, το σοβαρά αφυδατωμένο μικρό φρόντισαν οι υπάλληλοι του πάρκου, σβήνοντας τη δίψα του με νερό και γάλα.

Περίπου 30 ορφανοί ελέφαντες που φιλοξενούνται εκεί, πήγαν για να καλωσορίσουν και να παρηγορήσουν το νέο μέλος της ομάδας, το οποίο «βαφτίστηκε» Sokotei.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.