Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Πως να διατηρείς μονίμως δροσερό τον καφέ σου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο ζεστός καιρός έχει σημάνει την επιστροφή σε αρκετά πράγματα που κάνεις κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών και ένα από αυτά είναι οι δροσεροί καφέδες. Πρόκειται για έναν αναζωογονητικό τρόπο να ξεκινάς την ημέρα σου κάθε πρωί και μία δυνατή απογευματινή ώθηση για να απολαύσεις με ενέργεια το βράδυ σου.



Αν από την άλλη σου αρέσει να πίνεις αργά τον καφέ σου, σου δίνουμε τη λύση για να τον διατηρείς δροσερό μέχρι την τελευταία γουλιά. Το μυστικό είναι τα παγάκια από καφέ.

Tips για να φτιάξεις τα τέλεια παγάκια από καφέ

1. Χρησιμοποίησε μία διαφορετική παγοθήκη για τα παγάκια από καφέ καθώς δε θέλεις να σου ξεφύγει καμιά σταγόνα καφέ στα κανονικά παγάκια.

2. Χρησιμοποίησε απομεινάρια καφέ (ή και όχι). Μπορείς να πάρεις τον καφέ που περίσσεψε από το πρωί (αν έχει μείνει καθόλου) ή μπορείς να φτιάξεις έναν καινούργιο.

3. Έπειτα χύσε τον στην παγοθήκη και βάλε την παγοθήκη στην κατάψυξη για 3-4 ώρες. Τα παγάκια από καφέ είναι έτοιμα για χρήση και μπορείς να ρίχνεις ένα-δύο παγάκια που και που όταν νιώθεις ότι ο καφές σου αρχίζει και ζεσταίνεται.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.