Κυριακή 18 Μαΐου 2014

5χρονο κοριτσάκι έσωσε τη νταντά του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Η Mildred Morris έχει ξοδέψει σχεδόν όλη τη ζωή της στη φροντίδα μικρών παιδιών, αλλά ποτέ δεν είχε φανταστεί πόση από τη σοφία της μπορεί να τους μεταφέρει.

Η ηλικιωμένη νταντά από τη Νότια Καρολίνα είχε ένα σοβαρό ατύχημα, όταν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού στο οποίο εργαζόταν και χτύπησε πολύ σοβαρά το κεφάλι της.

Η 5χρονη Jaylee Monteith ήταν εκείνη που της έσωσε τη ζωή, καλώντας το ασθενοφόρο τη στιγμή που είδε την πτώση, κι έπειτα έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από γειτονικό σπίτι.



Η νταντά που έχει αναλάβει τη φροντίδα περισσότερων από 200 παιδιών συνολικά, ανέφερε στο ABC News: “Το αίμα ερχόταν τόσο γρήγορα από το κεφάλι μου, που αν δεν με είχε ακούσει η μικρή πιθανότατα θα είχα χάσει τις αισθήσεις μου. Όλα όσα γνωρίζει, τα έχει μάθει από εμένα και τους γονείς της. Ήξερα ότι είναι ικανή, αλλά δεν πίστευα ότι είναι σε θέση να σκέφτεται τόσο γρήγορα”.

Η μικρή Jaylee έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη Mildred Morris, η οποία την προσέχει σχεδόν καθημερινά από την ηλικία του ενός έτους. Μαζί με τους γονείς της επισκέπτεται δύο φορές την ημέρα την αγαπημένη της νταντά, η οποία χρειάστηκε περισσότερα από 12 ράμματα στο κεφάλι, αλλά πλέον αναρρώνει με γρήγορους ρυθμούς.




Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.