Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Τα άγρια ζώα είναι οι καλύτεροί της φίλοι

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Στην Αμερική ζει ένα 15χρονο κορίτσι που οι καλύτεροί της φίλοι είναι τα άγρια ζώα. Η Amelia Forman είναι ένα σύγχρονο παιδί της ζούγκλας.

Είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν πολλά κορίτσια σαν την Amelia στο New Jersey που αγκαλιάζονται με χιμπατζίδες, παίζουν με ελέφαντες και λατρεύουν τα άγρια ζώα.

Μητέρα της 15χρονης είναι η βραβευμένη φωτογράφος , Robin Schwartz , η οποία για χρόνια δούλευε για το National Geographic και έχει κάνει αρκετές εκθέσεις στο MoMA και το Metropolitan Museum of Art.

Λόγω της ζωής και της εργασίας της, η κόρη της μεγάλωσε μαζί με τα άγρια ζώα. Η Robin Schwartz πήρε την απόφαση να πηγαίνει παντού με τη μικρή της κόρη όταν έχασε σχεδόν ταυτόχρονα τη μητέρα της και την πεθερά της. Σκέφτηκε ότι ήταν πολύ σημαντικό να περνά περισσότερο χρόνο με το παιδί της. «Το να αγαπά τα ζώα ήταν απόλυτα φυσικό για εκείνη» λέει για την Amelia. «Ένιωθε περισσότερη εμπιστοσύνη στα ζώα παρά στους ανθρώπους» εξηγεί. Οι περιπέτειες της μικρήςAmelia έχουν γίνει βιβλίο που στόχο έχει να αντλήσει κεφάλαια για τον ίδρυμαAperture.

Δείτε τις φωτογραφίες













 





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.