Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Η μαμά που… τρέχει

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Διανύει καθημερινά 12 χιλιόμετρα με τα παιδιά της στο καρότσι- Δείτε τις φωτογραφίες.

Όπως πολλές μαμάδες, η 30χρονη Marcela Gracova από τη Βρετανία ήθελε να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης. Αναζητούσε όμως έναν τρόπο για να το πετύχει και ταυτόχρονα να περνά χρόνο με τα παιδιά της.

Έτσι κατέληξε στο τζόγκινγκ, μαζί όμως με τα δύο μικρότερα παιδιά της, που κάθονται αναπαυτικά στο διπλό καρότσι τους και απολαμβάνουν τη βόλτα.

Η Marcella κατάφερε να ανακτήσει τη σιλουέτα της μετά τη γέννηση της 8χρονης σήμερα Ivanna, της 5χρονης Isabelle και του 2χρονου Peter.

Όταν ο Peter ήταν μόλις 11 ημερών η Marcela, που αγαπούσε το τρέξιμο και πριν γεννήσει, αποφάσισε να ξαναρχίσει το αγαπημένο της άθλημα.

«Ανυπομονούσα να βγω από το σπίτι, είχα περισσότερα κιλά από ποτέ», λέει στη Daily Mail.

«Έτρεχα όταν η Isabella έγινε οκτώ μηνών αλλά ξανείμεινα έγκυος κι έπρεπε πάλι να σταματήσω. Αρχικά έτρωγα πολλά φρούτα αλλά στο τέλος της εγκυμοσύνης είχα καταλήξει με τόνους junk food και ντελίβερι. Άρχισα να τρέχω μόνη μου αλλά ο σύντροφός μου εργάζεται με κυλιόμενο ωράριο και δεν είχα πού να αφήσω τα παιδιά. Έτσι αποφάσισα να τρέχω με το διπλό καρότσι, με την Isabell και τον Peter», εξηγεί.

Πλέον τρέχει 12 χιλιόμετρα τη μέρα, πάντα παρέα με τα δύο μικρότερα παιδιά της, και έχει επιστρέψει στο σώμα που είχε πριν τις εγκυμοσύνες.

Οι γείτονές της και τα παιδιά της την αποκαλούν «Σούπερ Μαμά». Τρέχει για να ψωνίσει φαγητό για την οικογένεια, για να πάει τα παιδιά στην παιδική χαρά και μερικές φορές μόνο και μόνο για να πάρει καθαρό αέρα.

«Το τρέξιμο με συναρπάζει και τα πρόσωπα των παιδιών φωτίζονται μόλις με βλέπουν να φοράω τα αθλητικά μου παπούτσια», τονίζει.

Δείτε τις φωτογραφίες









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.