Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Καταπέλτης η εισαγγελέας στη δίκη του Μάριου

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Καταπέλτης ήταν η εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου στην πολύκροτη δίκη για την εξαφάνιση του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, καθώς απέδωσε πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση στον Πέτρο Μιχαλεάκο και τη σύζυγό του Παρασκευή Σιοφάλου και ζήτησε να κηρυχθούν ένοχοι για σωρεία κακουργημάτων, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Έχοντας ακούσει προσεκτικά τις απολογίες των οκτώ κατηγορουμένων, αλλά και τις καταθέσεις των μαρτύρων και έχοντας μελετήσει εξονυχιστικά τα στοιχεία της δικογραφίας, η εισαγγελική λειτουργός πρότεινε την ενοχή του 71χρονου φερόμενου ως εγκεφάλου της απαγωγής για τις κατηγορίες της αρπαγής, της εκβίασης, της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, αλλά και της ανθρωποκτονίας του άτυχου 26χρονου.



«Μοναδικό του κίνητρο ήταν να αποσπάσει τα χρήματα των λύτρων από τη μητέρα του Μάριου» είπε η εισαγγελέας, ενώ, αναφερομένη στην 50χρονη σύζυγό του, ζήτησε να κριθεί ένοχη για άμεση συνέργεια σε απόπειρα εκβίασης και αρπαγή.

Οι εξηγήσεις της κατηγορουμένης, που είπε πως δεν είχε καμία σχέση με την εξαφάνιση του 26χρονου και ισχυρίστηκε πως πολλές φορές προσπάθησε να πείσει τη μητέρα του να ενημερώσει την αστυνομία, δεν στάθηκαν ικανές να πείσουν την εισαγγελική λειτουργό για την αθωότητά της.

«Η σύζυγος συντόνιζε τηλεφωνικά και από το σπίτι όλες τις ενέργειες του 71χρονου κατηγορουμένου και, λόγω της φιλικής της σχέσης με την οικογένεια του Μάριου, αποσπούσε πληροφορίες από τη μητέρα του Βαρβάρα» τόνισε στην πρότασή της.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.