Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

ΕΣΑμεΑ: Ομιλητής στη διάσκεψη υψηλού επιπέδου της ΕΟΚΕ ο Ι. Βαρδακαστάνης Πέμπτη 20/3, 9 π.μ. , Ζάππειο

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 17.03.2014

Στη διάσκεψη υψηλού επιπέδου της ΕΟΚΕ, που διοργανώνεται στην Αθήνα την Πέμπτη 20 Μαρτίου στο Ζάππειο, θα είναι ομιλητής ο πρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο οποίος είναι μέλος του προεδρείου της ΕΟΚΕ (Ομάδα 3).

Σκοπός αυτής της σημαντικής διάσκεψης είναι η ανάλυση των κοινωνικοοικονομικών συνεπειών της κρίσης και η εξεύρεση τρόπων για την επίτευξη προόδου προς την κατεύθυνση της βιώσιμης ανάπτυξης.

Φιλόδοξος στόχος είναι κατά τις συζητήσεις να διερευνηθούν, μεταξύ άλλων, νέες δυνατότητες για τη δημιουργία θέσεων εργασίας, σε συνδυασμό με τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και την επίτευξη βιώσιμης ανάπτυξης και ανάκαμψης στην Ελλάδα.

Μεταξύ των ομιλητών είναι οι κ.κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών της Ελληνικής Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Υπουργός Τουρισμού της Ελληνικής Δημοκρατίας, Αθανάσιος Σκορδάς, Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας της Ελληνικής Δημοκρατίας, Luca Jahier, Πρόεδρος της Ομάδας Διαφόρων Δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΕΟΚΕ).

Το πρόγραμμα της διάσκεψης http://www.eesc.europa.eu/resources/docs/a_eesc-2014-00108-00-00-info-tra-el-doc.pdf

Επισυνάπτεται το δελτίο Τύπου της ΕΟΚΕ.


Μεταβιβάσιμα αρχεία:
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή (application/msword, 99 KB)
Δ/Τ σε ηλεκτρονική μορφή της ΕΟΚΕ (application/msword, 50 KB)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.