Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Ξεκινούν τη Δευτέρα τα «Μενάνδρεια 2013»

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Πολιτιστικό ταξίδι στην Κηφισιά.

Το πολιτιστικό ταξίδι, που ξεκίνησε πριν 11χρόνια στην Κηφισιά με τα Μενάνδρεια, συνεχίζεται και φέτος, δίνοντας ανάσες ζωής στον αττικό δήμο.

Το φεστιβάλ ανοίγει τις πόρτες του στο κοινό τη Δευτέρα 26 Αυγούστου και υποδέχεται τους επισκέπτες έως τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, με έναν κύκλο 26 εκδηλώσεων (συναυλίες, ρεσιτάλ, αφιερωματικές βραδιές που περιλαμβάνουν κλασική μουσική, κινηματογραφικές «μουσικές εικόνες», αυτοσχεδιασμούς τζαζ, διαχρονικές μπαλάντες και αξέχαστα λαϊκά τραγούδια).

«Το πολυθεματικό φεστιβάλ "πήρε σάρκα και οστά" με την ευγενική συμβολή των χορηγών που πίστεψαν στην προσπάθειά μας, στηρίζοντας το έργο μας, χωρίς να επιβαρυνθεί ο δημοτικός προϋπολογισμός» σημείωσε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Γιώργος Τρ. Παπαδόπουλος.

Η πλειονότητα των εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο του δήμου Κηφισιάς, Διονύσου και Μυρσίνης και στο Ζηρίνειο Δημοτικό Στάδιο, αλλά και σε χώρους όπως το Θέατρο Εργατικών Κατοικιών, το Εντευκτήριο Εκάλης, το Δημοτικό Λαϊκό Θέατρο Νέας Ερυθραίας και άλλα.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, στην ιστοσελίδα vikelaskifissia.gr.



Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.