Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Τραγική φιγούρα η μητέρα της 17χρονης

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στον δεύτερο όροφο του ΚΑΤ, δίνει η 17χρονη Ασπασία, θύμα της απίστευτης «τραγωδίας του Άργους». Η μητέρα της, η πλέον τραγική μορφή αυτής της φοβερής ιστορίας, στέκει ώρες ατελείωτες μέρα και νύχτα καρτερικά στον προθάλαμο της μονάδας, ζώντας μόνο για τις λίγες στιγμές, κάθε φορά που οι γιατροί της επιτρέπουν να βρεθεί στο προσκέφαλο του παιδιού της.

«Το μόνο που θέλω είναι να σωθεί η Ασπασία μου...». Αυτά είναι τα λόγια που επαναλαμβάνει στους κοντινούς της ανθρώπους η άτυχη μητέρα. Έχοντας στο πλευρό της την αδελφή της και λιγοστούς ακόμη δικούς της ενημερώνεται συνεχώς από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας της κόρης της που ακόμα παραμένει σοβαρή, ωστόσο οι γιατροί αισιοδοξούν ότι σταδιακά θα αρχίσει να πηγαίνει καλύτερα.

Η 17χρονη παραμένει σε καταστολή και έχει ρυθμιστεί να μην είναι σε «βαθύ ύπνο», χωρίς ωστόσο να αντιλαμβάνεται πόνο, αλλά σε μια κατάσταση που επιτρέπει και την καλύτερη ανταπόκριση του οργανισμού της στα φάρμακα.

Κάτοικοι του Αργους οι οποίοι μιλούν στο Εθνος της Κυριακής θεωρούν ότι ο δράστης υπήρξε άδικος με τη σύζυγό του με την αναφορά που έκανε στο σημείωμα για τις υποτιθέμενες «παρεκτροπές» της που τον οδήγησαν-όπως ισχυρίστηκε- να τιμωρήσει, με φρικτό τρόπο την κόρη τους.

Η σχέση της Φατούρου με τον άνδρα της ήταν καλή όσο τα οικονομικά της οικογενειακής επιχείρησης εφοδιασμού περιπτέρων ανθούσαν. Ωστόσο όταν άρχισαν τα οικονομικά προβλήματα, η κατάσταση στο σπίτι χειροτέρεψε δραματικά.

Ο δράστης λέγεται ότι έχανε συχνά την ψυχραιμία του απέναντι στη γυναίκα του ώσπου πριν από 3 χρόνια χώρισαν οριστικά. Η Ασπασία έμεινε με τη μητέρα της και εκείνος θεωρούσε τη γυναίκα του την αιτία για όλα τα δεινά του.

Ακόμη και πέντε ημέρες πριν πυροβολήσει το ίδιο του το παιδί, κάτοικοι του Άργους υποστηρίζουν ότι έγιναν μάρτυρες ξυλοδαρμού της γυναίκας. Αφού την κατέβασε από το αυτοκίνητο δια της βίας, ο δράστης φέρεται να είπε στους έκπληκτους περαστικούς: «Να μη σας ενδιαφέρει, είναι η γυναίκα μου...».


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.