Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Γιατρός κατηγορείται ότι ασελγούσε στην ανήλικη κόρη του στη Θεσσαλονίκη - Κατείχε και ναρκωτικά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Συνελήφθη χθες στη Θεσσαλονίκη, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δυνάμει σχετικού εντάλματος σύλληψης του 1ου Ειδικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, 39χρονος, για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκων και κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, όπου ο παθών δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη, με την επιβαρυντική περίπτωση τέλεσης της πράξης από οικείο.

Επιπλέον, σχηματίσθηκε σε βάρος του δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας, για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Προηγήθηκε καταγγελία της εν διαστάσει συζύγου του και της μητέρας της στο Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με την οποία ο 39χρονος, ο οποίος είναι γιατρός, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κόρης του.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του στη Θεσσαλονίκη και σε περιοχή της Λάρισας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 559 ναρκωτικά δισκία, που κατείχε χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή, καθώς και πλήθος κουτιών φαρμακευτικών σκευασμάτων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Επίσης, βρέθηκαν φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δύο κεντρικές μονάδες, εξωτερικός σκληρός δίσκος, φορητό μέσο αποθήκευσης δεδομένων, 16 κάρτες μνήμης και κινητό τηλέφωνο, τα οποία κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εξέταση στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και τη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κοριτσάκι, το οποίο είναι κάτω των 10 ετών, εξετάστηκε από ψυχολόγο ο οποίος έκρινε ότι έχουν ισχύ τα λεγόμενά της.


Πηγή: http://thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.