Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Πώς να κρύψετε αντικείμενα αξίας όταν πηγαίνετε στην παραλία

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Τώρα που η ζέστη ολοένα και αυξάνεται η παραλία αποτελεί τη μοναδική όαση δροσιάς. Πολλοί από εσάς, και ιδιαίτερα τον Αύγουστο, κατασκηνώνετε κυριολεκτικά στη θάλασσα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τι γίνεται, όμως, όταν θέλετε να κολυμπήσετε όλοι μαζί και έχετε το νου σας στα πράγματα; Η προστασία των πολύτιμων αντικειμένων μας, είναι το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε στην παραλία όταν θέλουμε να ξαπλώσουμε ή να κολυμπήσουμε.

Εμείς σας παρουσιάζουμε έξυπνες λύσεις για να κρύψετε τα χρήματά σας αλλά και αντικείμενα αξίας έτσι ώστε να απολαμβάνετε ήρεμοι το μπάνιο σας.

Βάλτε τα σε ένα βιβλίο Το αγαπημένο αξεσουάρ της παραλίας είναι το βιβλίο που στους περισσότερους αρέσει να διαβάζουν κάτω από την ομπρέλα και αναπαυτικά στην ξαπλώστρα τους. Ήρθε η στιγμή να «θυσιάσετε» ένα από τα βιβλία σας μετατρέποντάς το σε κρυψώνα. Πάρτε ένα παλιό σας βιβλίο, κατά προτίμηση αυτό που έχετε χιλιοδιαβάσει ή δεν θέλετε πλέον να κρατήσετε και αφαιρέστε με προσοχή το εσωτερικό των σελίδων χωρίς να τις σκίσετε. Κόψτε απλά με ένα κοπίδι κάποιο τμήμα τους εσωτερικά. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κενό στο εσωτερικό του βιβλίου χωρίς αυτό να φαίνεται ενώ είναι κλειστό. Με αυτό τον τρόπο και στο κενό που θα έχει δημιουργηθεί θα τοποθετήσετε τα πολύτιμα αντικείμενά σας, όπως χρήματα, τηλέφωνο και κοσμήματα. Σε κανέναν επίδοξο ληστή δεν θα πάει το μυαλό στο βιβλίο ιδιαίτερα αν είναι βιαστικός καθώς το μάτι έλκεται πάντα από την τσάντα ή το πορτοφόλι.

Περσινό αντηλιακό Μπορεί να μην μπορείτε να κάνετε χρήση του περσινού σας αντηλιακού ωστόσο θα σας φανεί χρήσιμο το μπουκαλάκι του. Ανοίξτε το κάτω μέρος του μπουκαλιού κόβοντάς το προσεκτικά από τη μια πλευρά έτσι ώστε να μην αφαιρεθεί ολόκληρο, απλά να ανοίξει μια σχισμή. Αφού το ξεπλύνετε πολύ καλά αφήστε το να στεγνώσει. Ήδη έχετε φτιάξει έναν αποθηκευτικό χώρο καμουφλάζ που κανείς δεν μπορεί να υποψιαστεί. Βεβαιωθείτε πως από τη σχισμή που έχετε ανοίξει στο μπουκάλι μπορείτε να βάλετε και φυσικά να βγάλετε εύκολα τα χρήματά σας ή ακόμα και το κινητό σας, αν χωράει!

Κουτί από τσιγάρα ή χάπια Να που τα τσιγάρα θα φανούν και κάπου χρήσιμα μέσα στα τόσα δεινά που προκαλούν στον ανθρώπινο οργανισμό. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι το κουτί τους για κρυψώνα! Όταν αδειάσετε το πακέτο από τα τσιγάρα τοποθετείστε τα χρήματά σας διπλωμένα έτσι ώστε να χωρέσουν. Κανείς δεν θα σκεφτεί πως το περιεχόμενο του πακέτου έχει χρήματα αντί για τσιγάρα εκτός και αν επιχειρήσουν να σας κάνουν τράκα! Ομοίως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα κουτί από χάπια, κατά προτίμηση ένα από αναβράζοντα δισκία. Αυτό, γιατί το κουτί είναι σκληρό και κυλινδρικό και μπορεί να λειτουργήσει ως αποθηκευτικός χώρος χρημάτων.

Πάνα μωρού Μια πιο ακραία και δοκιμασμένη λύση είναι η πάνα του μωρού. Μπορεί μωρό να μην έχετε, ωστόσο μια πάνα μπορεί να σας φανεί χρήσιμη στην παραλία. Μέσα στην πάνα αποθηκεύετε εύκολα τόσο το κινητό σας και τα χρήματά σας, αλλά και το ρολόι σας. Στο τέλος τυλίξτε την πάνα και κλείστε την με τις αυτοκόλλητες ταινίες που έχει. Κανείς δε θα επιχειρήσει να την ανοίξει αλλά ούτε θα περάσει από το μυαλό του τι μπορεί να κρύβει στο εσωτερικό της. Και να περάσει από το μυαλό του, δε θα πάρει το ρίσκο να την ανοίξει.

Μπολ με φαγητό Εκεί που λέτε πάμε παραλία εκτός των απαραίτητων αξεσουάρ έχετε πάντα μαζί σας και ένα μπολ με φαγητό για τις δύσκολες ώρες του μεσημεριού. Μόλις το φαγητό καταναλωθεί έχετε μια τέλεια κρυψώνα για τα πράγματα αξίας που κουβαλάτε μαζί σας. Φροντίστε μόνο το μπολ να μην είναι διάφανο και φαίνεται το περιεχόμενό του.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.