Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

Γυναίκα εφοριακός βούτηξε στη θάλασσα για να πιάσει φοροφυγά

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Την εφοριακό με τα μάτια της, είδε την περασμένη Παρασκευή μια Κινέζα η οποία βρισκόταν στην παραλία της Τσαμπίκας, στην ανατολική πλευρά της Ρόδου και ασκούσε καθήκοντα... μασέρ, με το αζημίωτο σε δεκάδες λουόμενους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ροδιακή» στην περιοχή έφθασε, μικτό κλιμάκιο αστυνομικών και εφοριακών προκειμένου να πραγματοποιήσουν συντονισμένους ελέγχους. Αμέσως μόλις η Κινέζα είδε τους εφοριακούς με τους αστυνομικούς να προχωρούν σε ελέγχους, άρχισε να τρέχει μέσα στους λουόμενους για να μην την σταματήσουν.

Αστυνομικοί και εφοριακοί άρχισαν να την καταδιώκουν και τότε, προτίμησε να πέσει στη θάλασσα με τα ρούχα προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψή της. Η Κινέζα έμεινε σε απόσταση 10 περίπου μέτρων από τη στεριά και παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις, αρνούνταν να βγει από τη θάλασσα.

Οι αστυνομικοί δεν είχαν αρμοδιότητα να την συλλάβουν εντός των υδάτων (έπρεπε να κληθεί το λιμενικό) και τότε η εφοριακός που φορούσε το μαγιό της, (καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις οι εφοριακοί παριστάνουν και τους τουρίστες προκειμένου να πραγματοποιήσουν εξειδικευμένους ελέγχους) έβγαλε γρήγορα τα ρούχα της, βούτηξε στη θάλασσα και κολύμπησε μέχρι το σημείο που βρισκόταν η Κινέζα, υποχρεώνοντάς την έτσι να βγει στη στεριά.

Όπως δήλωσαν μιλώντας στη «Ροδιακή» αυτόπτες μάρτυρες που είδαν το όλο περιστατικό να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους, η Κινέζα μασέρ δεν αντιστάθηκε. Με αργό ρυθμό η εφοριακός έβγαλε στη στεριά την Κινέζα και αμέσως οι αστυνομικοί την συνέλαβαν, ενώ οι εφοριακοί επέβαλαν σε βάρος της, το πρόστιμο που προβλέπεται.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.