Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Τα προφυλακτικά νέας γενιάς του Μπιλ Γκέιτς

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Για μεγαλύτερη απόλαυση και προστασία.
Το ίδρυμα του προέδρου της Microsoft, Bill & Melinda Gates Foundation, χρηματοδότησε με το ποσό των 100.000 δολαρίων το πανεπιστήμιο Wollongong στην Αυστραλία, για τη δημιουργία ενός προφυλακτικού που θα προσφέρει προστασία και ακόμη μεγαλύτερη απόλαυση για τους χρήστες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Huffington Post οι ερευνητές ανέπτυξαν μια εναλλακτική λύση, έναντι του λάτεξ, που ονομάζεται tough hydrogel (σκληρή υδρογέλη).

Ο μηχανικός βιοϊατρικής Dr. Robert Gorkin εξηγεί σε ένα βίντεο που ανέβασε η ερευνητική ομάδα στο διαδίκτυο, πως το υλικό αυτό έχει «φτιαχτεί για να δρα σαν το δέρμα και να προσφέρει την αίσθηση του πραγματικού δέρματος».

Οι ερευνητές ελπίζουν ότι αν καταφέρουν να προσφέρουν μια πιο «φυσική αίσθηση», θα ενθαρρυνθούν ακόμη περισσότεροι ως προς τη χρήση του προφυλακτικού, και με αυτόν τον τρόπο θα προληφθούν ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες αλλά και η διάδοση σεξουαλικώς μεταδιδόμενων ασθενειών σε παγκόσμια κλίμακα.

«Θα μπορούσαν πραγματικά να βελτιωθούν οι ζωές πολλών ανθρώπων» πρόσθεσε ο Dr Gorkin.

Ο ίδιος μιλώντας στο Business Insider της Αυστραλίας, δήλωσε ότι η ομάδα του ελπίζει να αλλάξει τις συνήθειες των ανθρώπων, εκεί όπου το προστατευμένο σεξ δε θεωρείται ως ρουτίνας της υγιούς σεξουαλικότητας.

«Εξαρτάται από εμάς τους ίδιους το να προκαλέσουμε τις αντιλήψεις μας, ειδικά σε ό,τι αφορά την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και την εφαρμογή τους σε περιοχές όπως η υποσαχάρια Αφρική και η νοτιοανατολική Ασία» συνέχισε.





Πηγή: http://www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.