Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ο πιο ήρεμος γάτος

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο Σιρονέκο είναι η προσωποποίηση της ευτυχίας – Δείτε το βίντεο.

Το αντίδοτο του άγχους φαίνεται πως ανακάλυψε ένας γάτος. Μπορεί ο λαός να κάνει λόγο για τη «σκυλίσια ζωή», αλλά μάλλον δεν έχει γνωρίσει το συγκεκριμένο τετράποδο, το οποίο δεν αρκείται απλώς στο να ξαπλώνει και να μην κάνει οτιδήποτε. Αντιθέτως, ο γιαπωνέζος γάτος ονόματι «Σιρονέκο» παραδίδει μαθήματα ηρεμίας, αλλά και ευτυχίας.

Σε αντίθεση με τους άλλους γάτους, ο Σιρονέκο δεν είναι ούτε κατά διάνοια νευρικός ή επιθετικός, ούτε… βγάζει νύχια, σύμφωνα με τη Daily Mail. Εκείνο αρκείται στο να ποζάρει, πάντα με τα μάτια κλειστά και όταν τον βλέπεις δεν μπορείς να ξεχωρίσεις να κοιμάται ή αν χαμογελάει. Ή βέβαια αν κάνει και τα δύο ταυτόχρονα!

Πρόκειται για έναν από τους πλέον διάσημους γάτους, καθώς έχει πολλούς ακόλουθους στα βίντεο που πρωταγωνιστεί στο διαδίκτυο. Όσοι έχουν αδυναμία στα συμπαθητικά αιλουροειδή, λατρεύουν τον Σιρονέκο. Ιδίως όταν τον βλέπουν να παίρνει τις χαριτωμένες πόζες του, πότε με λουλούδια στο κεφάλι, πότε ανάμεσα σε λαχανόφυλλα και πότε σκεπασμένος στο… κρεβάτι του. Απολαύστε τον…











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.