Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Τριήμερες κινητοποιήσεις διοικητικών στο ΑΠΘ

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Λήγει η προθεσμία της διαθεσιμότητας στις 15 Ιουνίου.

Τριήμερο κινητοποιήσεων αποφάσισε σε συνέλευσή του ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της απεργίας που κήρυξε η πανελλήνια ομοσπονδία τους από αύριο μέχρι και την Παρασκευή, ενόψει της λήξης προθεσμίας της διαθεσιμότητας, την Κυριακή 15 Ιουνίου για περίπου 400 υπαλλήλους σε ΑΕΙ σε όλη τη χώρα.

Οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΑΠΘ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα γίνει αύριο στην Αθήνα, μαζί με τα εφτά ακαδημαϊκά ιδρύματα που θίγονται από την διαθεσιμότητα υπαλλήλων.

Την Πέμπτη στις 09:00 το πρωί θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μπροστά στο κτίριο Διοίκησης και θα ζητήσουν από τη Σύγκλητο να αποφασίσει την αναστολή λειτουργίας του ιδρύματος, σε ένδειξη συμπαράστασης, ενώ την Παρασκευή 13 Ιουνίου θα πραγματοποιήσουν πάλι συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο κτίριο Διοίκησης από τις 7 το πρωί.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του Συλλόγου, Γιάννη Κουρμούλη, στο ΑΠΘ 20-25 άτομα κινδυνεύουν να απολυθούν, εάν μέχρι την Κυριακή δεν υπάρξει από το υπουργείο πρόσκληση για την κινητικότητά τους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.