Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Ένα πρωινό που αποβάλλει τις τοξίνες

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινάτε την ημέρα σας, από το να τρώτε ένα πλήρες γεύμα πρωινού. Ενεργοποιείται ο μεταβολισμός σας, αποκτάτε ενέργεια και νιώθετε χορτάτοι για αρκετές ώρες.

Αν ψάχνετε για γεύματα πρωινού, τα οποία είναι αποτοξινωτικά και σας βοηθάνε να αποβάλλετε τις τοξίνες, οι παρακάτω προτάσεις θα σας βοηθήσουν.

Πράσινο τσάι: Αντί για μία κούπα καφέ, προτιμήστε πράσινο τσάι. Είναι πλούσιο σε κατεχίνες οι οποίες σας κρατάνε υγιείς, σας δίνουν ενέργεια και βοηθάνε το σώμα σας να αποβάλλει τοξίνες καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Βρώμη: Είναι το ιδανικό φαγητό που συνιστάται στην αποτοξίνωση. Ένα μπολ με δημητριακά από βρώμη, μισή μπανάνα και λίγο γάλα είναι μία πρόταση για ένα απολαυστικό και πλούσιο πρωινό.

Χυμός: Προτιμήστε ένα πράσινο χυμό ή smoothie. Προσθέστε πράσινα λαχανικά τα οποία ενισχύουν την αποτοξίνωση. Προσθέστε λεμόνι και σπανάκι για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Φρουτοσαλάτα: Τα φρέσκα φρούτα είναι ο πιο φυσικός τρόπος να αποτοξινωθείτε. Προσθέστε και μία κουταλιά μέλι για να γίνει πιο γλυκό το γεύμα σας. Σας προτείνουμε να προσθέσετε για καλύτερο αποτέλεσμα.


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.