Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Πήγε για αποτρίχωση και βγήκε με εγκαύματα

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Σε μεγάλη περιπέτεια, μπήκε νεαρή Ηρακλειώτισα, η οποία αποφάσισε πριν από λίγες ημέρες και ενόψει καλοκαιριού, να βελτιώσει την αισθητική της εικόνα. Η άτυχη κοπέλα, υπέστη σοβαρά εγκαύματα στα πόδια και στα χέρια και μάλιστα σε μεγάλη έκταση, μετά από επέμβαση αποτρίχωσης σε κέντρο αισθητικής.

Η νεαρή γυναίκα, είχε όπως κατήγγειλε στο cretalive.gr τη διαβεβαίωση ότι, η μέθοδος αυτή που υπόσχεται μόνιμη αποτρίχωση, είναι απολύτως ασφαλής και θα έβλεπε αμέσως θεαματικά αποτελέσματα. Όμως τα πράγματα δεν είχαν αίσια κατάληξη.

Η κοπέλα έφυγε από το κέντρο αισθητικής με κόκκινα σημάδια, στα χέρια και στα πόδια. "Στην αρχή δεν ανησύχησα αν και πονούσα, γιατί και την προηγούμενη φορά που μου είχαν εφαρμόσει την ίδια μέθοδο είχα κόκκινα σημαδάκια, τα οποία έφυγαν μετά από λίγες ημέρες. Όμως αυτή τη φορά τα πράγματα, όπως αντιλήφθηκα στην πορεία, ήταν πολύ διαφορετικά και σοβαρά", λέει.Δύο μέρες μετά την θεραπεία, η κοπέλα είδε τα σημάδια στα χέρια της να φουσκώνουν ενώ συνέχιζε να πονάει. Ανησύχησε πολύ και αποφάσισε να πάει σε δερματολόγο. Εκεί πληροφορήθηκε ότι είχε υποστεί εγκαύματα. "Μου είπε ότι θα πρέπει να ακολουθήσω θεραπεία για τέσσερις μήνες και να αποφεύγω τον ήλιο. Ίσως να μην φύγουν τελείως τα σημάδια. Ευτυχώς όπως μου είπε, που δεν εξέθεσα τα χέρια μου στον ήλιο -κάτι που θα μπορούσε να έχει συμβεί αν ήταν καλοκαίρι -. Η ζημιά όπως μου είπε, τότε θα ήταν ανεπανόρθωτη".

Η κοπέλα, δεν προτίθεται όπως λέει να προβεί σε μηνύσεις εναντίον του κέντρου. "Είμαι τόσο στενοχωρημένη και εκνευρισμένη με αυτό που μου συνέβη που ούτε να επικοινωνήσω μαζί τους θέλω, ούτε καν να περάσω έξω από την πόρτα τους". Αποφάσισε όμως να δημοσιοποιήσει την περιπέτειά της, προκειμένου όπως σημειώνει λέει, να ενημερωθούν για τους κινδύνους όσοι σκέφτονται ή υποβάλλονται σε τέτοιες θεραπείες. "Δε λέω ότι δεν πρέπει να αποφασίσει κάποιος να βελτιώσει την εικόνα του, απλώς θα πρέπει να προσέχει που απευθύνεται και σε ποιον εμπιστεύεται την σωματική του ακεραιότητα".


Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.