Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Έφτιαξε χιόνι για τα παιδιά του

Αν σας αρέσει αυτή η ανάρτηση, διαδώστε την.

Ο μπαμπάς έχει ακριβώς αυτόν το ρόλο, να κάνει πράξη τα όνειρα των παιδιών του. Αυτό έκανε και ένας πατέρας από τη Νότια Καρολίνα, δημιουργώντας το δικό του χιόνι για τα παιδιά του.






Εκεί, το χιόνι είναι σπάνιο φαινόμενο με αποτέλεσμα τα παιδιά της οικογένειας να το έχουν δει μόνο σε ταινίες. Έτσι τα παράπονα έδιναν κι έπαιρναν μέχρι που εκείνος αποφάσισε να μελετήσει, να κάνει έρευνα στο Ίντερνετ και βρει εντέλει τον τρόπο παρασκευής χιονιού. «Ήθελα να παίξουν χιονοπόλεμο, να φτιάξουν χιονάνθρωπο και να αισθανθούν το χιόνι κάτω από τα πόδια τους. Δεν θα τους χαλούσα το χατίρι με τίποτα!», λέει ο πατέρας.



Το αποτέλεσμα της προσπάθειας ήταν το λιγότερο… μαγικό! «Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο καιρός ήταν κάπως κρύος και αποφάσισα να κάνω μερικές δοκιμές πίσω από το σπίτι. Η θερμοκρασία ήταν χαμηλή και φτιάξαμε περίπου 50 εκατοστά χιόνι μέσα σε μια νύχτα. Όσο πιο κρύο κάνει έξω τόσο πιο ωραίο και αφράτο βγαίνει το χιόνι. Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν και το χάρηκαν με την ψυχή τους. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα», συμπληρώνει ο πατέρας.






Πηγή: http://www.enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.